ipek-8 Oksapar da yerine önerilen iğneleri de bulamıyorum İstanbul sancaktepede çevre ilçelerde. Bulabilen var mı yada yerine farklı ilaç kullanan nasıl çözümler buldunuz?
Aknkbr ipek-8 bende bulamorum canım depolarda da yokmuş cimere yazdım ben dr görüşüp başka tedeviye başlayın diye yazı gönderdiler ben hafta gidicem dr bakalım nasıl bir tadevi uygulucak
YagmrK ipek-8 benim eczacı da sürekli enox veriyor bu aralar demek yokmuş az az veriyor bide depolarda sorun var sanırım
ipek-8 Aknkbr benimde doktora gitmeme 5 gün var ve bugün doktoruma da ulaşamıyorum beni ekstra gerdi bu durum zaten ilaçlar pahalı reçete yazdıramıyorum bide ilaçta kalmamış üst üste geldi aksilikler ne Olcak böyle bilmiyorum insanlar ortada kaldı
Erken Aknkbr doktorunuzla görüştüğünüzde bizi de bilgilendirir misiniz ne tedavisi uygulayacak merak ettim
sinemvidinli Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Raporlu bi ilaç olduğu için eşim eczane eczane gezip arıyor. Dr bi dahaki kontrolde muadil iğneyle değiştirelim dedi. Ama muhakkak rapor çıkarmak gerekiyor. İğne raporsuz olunca eczacılar bulmak için de çabalamıyorlar malesef
Bburcin Bende iki gündür arıyorum sadece bir kutu oksapar buldum, kardeşim izmit te devlet hastanesinde çalışıyor arkadaşlarıyla iletişime geçti Hatay da enox u buldu doktora 2aylık yazdırdım nolur ne olmaz diye inşaallaj bu sorun bi an önce çözülür
ipek-8 Gerçekten hepimizin hakkında hayırlısı yeni Bi çözüm üreten okursa yazalım aklımızda bulunsun 😕
Aknkbr YagmrK korona tedavisinde kullanıyomuş birde yurt dışından gelen bir ilaç olduğu içün hiç biryerde yok olanlarıda sağlık bakanı toplatmış