fatmadenizyldz bal , pekmez,çörek otu , zencefil ,zerdecal,tarçın karstirip macun yaptım internetten topladigim bilgilere gore kendimce macun yaptım bebek için polikistik over hastasiyim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin 🤲
Fts2020 fatmadenizyldz Allahım sana en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versin inşallahh isteyen herkese nasip etsin inşallahh 🤲🤲❤️
askmeyvesi_ fatmadenizyldz ben bal çörekotu tarcın yaptım bu ay hamile kaldım adetin ikinci gününden başladım 15 gün sabah aksam ac karna birer kasık tavsiye ederim ☺️
askmeyvesi_ fatmadenizyldz tabi eşime de bir karısım içirdim aktardan alınmıs içinde keçiboynuzu filan bir sürü baharat vardı
fatmadenizyldz Gizemnaz_ yok canim 165 boy kilo 65 adetim cok duzensiz bu ay kimyasal gebelik gecirdim 2 senedir nafile yok
[silindi] Canım bende internette bir videoya rastladım istersen sende izle gülbahar ölçü ismi bende denedim yaptıklarını denediğim ay hamile kaldım
[silindi] Gizemnaz_ Eğer acılırsa canım mutlaka izlemeni tavsiye ederim Allah inşallah hayırlı bir evlat nasip eder 😊
[silindi] Bu ay keçi boynuzu özü aldım aktardan eşim her gün aç karnına içti bende 5 6 gün içtim daha sonra çakşır kökü aldım aktardan kadınlarda yumurtalıklara ve erkeklerde sprem sayısını ve hareketsizliligi arttırdığı söylenir 10 aydır çocugum olmuyordu böyle şeyleri hic denemedim ilk defa bu ay denedim ve oldu benim biz sorunum yoktu ama yine doktora danışalarak çakşır kökünün kullanılması gerekiyor Allah isteyen herkese nasip eder inşallah 😊
Deniz71 askmeyvesi_ canım bunları karıştırıp aç karnına filan mı içiyorsun birde ne kadar ölçü yapıyorsun 😁😁
[silindi] fatmadenizyldz Kişiden kişiye değişiyor galiba Allah sizede nasip eder inşallah hayırlı evlat hiçbir kadının kucağı boş kalmasın 😊
askmeyvesi_ fatmadenizyldz yok canım ezmedim sade oyle ama çörekotu nu cokta abartmamak lazım göz kararı yani karısım tamamen çörekotu olmasın fazlası zarar lı oluyormus iki gün once ben doktora gittim kese olusmustu fakat bir kistinde var dedi bana sen dikkat et
[silindi] Gizemnaz_ İnşallah faydalı olur canım bizde işe yaradı bende bir sorun yoktu ama eşimin hareketliligi cok dusuktu ilacla yükseldi ama yinede %50 olmadı bunları denediğim ay oldu inşallah faydasını görürsün kişiden kişiye değişiyor galiba 😊
dilaracalik29 fatmadenizyldz inşallah hepinize nasip olur kardeşlerim Rabbim rahminize cennetin meyvesini tez zamanda düşürsün inşallahhhhhhhhh🤲🏻❤️
fatmadenizyldz dilaracalik29 aminn inşalla canım hergün hepimize dua ediyorum yol bekleyen anlar ancak bizi 😔