MeryemFatih tomurcukannesi bende öyleydim hamile kaldıktan sonra 2 kilo verdim 20 haftayı geçmiştim onu hala geri alamamıştım 😂
Hatce06 Berrin valla 25 haftadır deli gbi yiyorum bu saatten sonrada yerım gelırse gelsin be😂 veririz
CansuTreci Berrin 34. Haftadayım 8 kilo almışım ben de. Doğuma kadar 3/5 kilo daha alırım diyorum ama bakalım🤷🏻♀️
CansuTreci Berrin Sağlıkla gelsinler de hedefim toplamda 10 kiloyla bitirmek. Son haftalarda ben de iştah azalması oldu. Havalar da ısınınca böyle yemek filan yiyesiö gelmiyor. Hep sebze, meyve tarzı şeyler yiyorum.
Ozlemr CansuTreci çok şükür bende de son gümlerde biraz iştah azaldı yoksa aldım başımı gidiyordum umarım böyle devam ederim artık
Berrin CansuTreci aksine iştah artması olur ama tam tersi olmuş dediğin gibi havalar sıkıcı ondan olabilir.. meyve de çok iyi ama
CansuTreci Ozlemr evet sadece yeşillik ve sebze yemek istiyorum ben de. Azalıyor iştah bir de uykusuzluk vs etkiliyor ister istemez.
DidemYldrm Yusufveannesi hayır kabızlığı önlüyor ve bebeğe çok faydalı bebişe çok kilo aldırıyor şişkinliği önlüyor