Minikbebek Ceyduygu kaç kiloyla hamile kaldınız bende 18+2gunlugum 5.5 kilo aldım çok hızlı gidiyor gibi geliyor hem cok dikkat ediyorum son aylar zaten fazlasıyla alınıyor en azından ilk 6 ay çok almak istemiyorum ama bebeğim sağlıklı olsun yeterki
Ceyduygu Minikbebek 55 kiloyla hamile kaldım normalinden biraz daha istahim acik ama aslında öyle anormal yemiyorum bu kadar kilo alacak kadar. Doguma kadar 7 kilo daha alsam 15 kilo alip doguma gitmeye raziyim ama korkuyorum daha fazla alcam diye. Dogumdan önce hic kilo almayan bir insandim bu arada
Glhn06 Minikbebek 60 kilo ile hamile kaldım canım ama doktorum çok fazla kilo alıyorsun dikkat et dedi hamur işi,kızartmalar,pilav makarna hamur türünden olan herşey bebeğe yararı olmayan sadece kilo aldıran besinlermiş
Emineyldrm Minikbebek bende ne bulsam yiyorum surekli biseyler atstiriyrm ama duzrnlj karnim doydu dedigim sadece 1 ogun var
DidemYldrm BeratDuyguluYazc protein ağırlıklı besleniyorum sebze birde yağlı hamur işi aburcubur pilav makarna tüketmiyorum dengeli besleniyorum ve pilates yapıyorum