Bahar4516 Kızlar ıkı gundur hastanede yatıyordum bgun cıktım 32+5im erken dogum rıskım vardı sancılarım cıkmıstı tedavı gordum sımdı sdce bı ılac verdı 4saatte ıcmem gerekıyo bı gunde her 4saaate kullanan varmı acaba o ılacı???
Annemerve Bahar4516 merhaba . Kendimi gördüm resmen bizde 32+5 de aynı şeyi yaşadık canım. Ben 4 saatde değilde 6 saatde bir Nidicard kullanıyorum. Şimdi 36+5 im .
_defnee Bahar4516 Bende 32 de erken doğum riski medeniyle yatmıştım canım. 6 saatte bir içiyordum adalat diye r hap. Saatini atlama. Mutlaka iç saati saatine canım. Birde bebeğin hızlı kilo alması için kaşar muz kabak çekirdeği kırmızı et tüket canım bol bol. Ben çok çektim bu durumdan seni anlayabiliyorum
Bahar4516 Annemerve bana da onu verdı kuzum ıcıyorum 4saatte ıse yarıyormu :( o haplamı ılerledın cnm cok korkuyom ya :((((
Bahar4516 _defnee aynn gelısmesı ıcın yemem lazım cnm bunları :( ıkı gundur bısey yıyemedım ılaclardan hep agzım yara oldu yavas yavas yemem lazım hepsınden :(
Annemerve Bahar4516 Canım ise yarıyor. Bide yatış var. Doktor yemek ihtiyacı dışında kalkma dedi.. uzanıyorum bol bol hep. Elinsen geldiğince dikkat et
Annemerve Bahar4516 bana progestan vermediler. Bu ilacin bazi yan etkileri var canım. Yüzün birden kizarabilir. Başın ağrır. Ilaci içtikten sonra uykun gelir. Hani bunlara şaşırma. Doktorum bunlar normal demişti.
Bahar4516 Annemerve gene toplanmaya basladı hastanede ne guzel duzelmstk :( cok korkuyorum ya cok :( gene mı sancım var dıyorum :( karnımm cok sert
Annemerve Bahar4516 yavaş yavaş geçecek inşallah 🤲 güzel düşün sen . Karnını okşa bebeğinle konuş. Cikolata ye mutlu olsun 😊 herşey güzel olacak inşallah. Hemen etkisini görmüyoruz ilacın canım 1 hafta sürer.
Asafkivancannesi Bahar4516 benim 26 haftalık iken erken doğum riskim vardı şu an 33 haftalık oldum progestan ve magzenyum ile desteklemeye çalışıyorum hala ara ara kasılmalarım vajinal baskim oluyor. Bol bol dinlen ve de su iç.