Sblomr GulcanYvz gerçekten miii🤭🤭 2 mayısta sipariş vermiştim 11 mayısta geldi bide başka ürünlerde aldım onlar güzeldi ama sadece pijamayı beğenmedim
Sblomr Ayseyucel33 aslında bi tane eşofman takımı bir de sweatshirt aldım onlar güzel yıkadım giydim bugün pijamadan memnun kalmadım yazık bir sürü para 🤦♀️
Sblomr @GulcanYvz#892309 lila puantiyeli kısa kollu ve L aldım düğme kısmı göbeğimi çok sıktı 🤷♀️ Tamamen pişmanlık inş sizin ki güzel gelir ama kumaşı çok kötü değil
Fatmanurszgn Ayseyucel33 önce elitol aldım penye kumaş sonra yorumlardan çekindim iptal ettim siyah inciden aldım aynı tip penye geldi çok memnunum kumaşı harika 👍
Sblomr zumra2020 inşallah Sizin ki güzel olur benim göbek kısmıda sıktı belki ondan benim hoşuma gitmemiştir hiç belli olmaz 🤗
zumra2020 GulcanYvz 18 mayıs son teslimat tarihi görünüyor 4 gün daha beklerim kargoya verilmezse artık iptal ederim
Haticebice Ayseyucel33 ben de Trenyol millanun du çok satılan Mavi önü düğmeli pijama takımını aldım aşırı memnunum 🧿♥️
Esengl Ayseyucel33 bende ordan aldım lacivert bır takım bılemedım çok memnun kalmadım ama gıyılmucek gıbıde degıl 🤷🏻♀️
Sudeee07 Ayseyucel33 aldım almasına da göndermiyorlar ki 1 haftayı geçti alalı ödemesi yapıldı ortada pijama yok kargoya verilmeyi bırak daha sipariş hazırlanıyor kısmına bile Geçemedik sipariş alındı diyor aldığımdan beri inşallah göndercekler artık 🤦🏻♀️
Ayseyucel33 Sudeee07 canım, trendyol arayıp iptal ettirebilirsin bana da başka bişey için öyle olmuştu 29 gün kalmıştı yani öyle iptal ettirdim param da, yattı şimdi buda böyle olursa iptal ettiririm hemen
Sudeee07 Ayseyucel33 bi kaç gün içinde hala kargoya verilmemiş olursa iptal ettiricem zaten canım güya anneler günü için söylemiştim seneye anca vercem böyle giderse 🙈