Merve2825 Hicran hanım merhaba nasıl oldunuz merak ettim umarım şikayetleriniz azalmıştır ALLAH yardımcınız olsun dualarım sizinle
Hicran20 Tb29 cok sukur iyilestik bebek iyi gecen hafta kalb atislari yuksek cikti biraz korktuk ama dr endiselencek bisey degil dedi
Hicran20 Meleks32 yani saglik merkezinden eve gelip tesr yaptilar ve her gün arayip rapor aliyorlardi 3 hafta evden cikma yasagimiz vardi son 2 gün hic bir semptom olmayinca iyilestiniz demektir.
Hicran20 Zuzum577 keşke normal hamulelik nefes darligi yasasaydim ama malesef bu banbaska bişeydi Allah kimseye yasatmasin ve burda hic bur ilac verilmedi sadece agri kesici alabiliyordum birde oksijen tüpü
Hicran20 Ysmnnnnn ilacı yokki verip iyilesesin coronanin,sadece agri kesici ve oksijen tüpü kullandim yanında da c vitamini çinko nagisikligi yükselten caylar ictim
Hicran20 Zuzum577 o aylarca kalanlar demekki daha da agir gecirenler kronik hastalar vs. Herkesde ayni yasamiyor semptomlari
Dileginbalbebegi Vnsgb benim de eşimde çıktı bende de belirtileri var hidroksiklorokin vericekker dedi dr bi arkadaş doğru mu