kedilervekaranfil Migrenli_ bana da vermişti kullanamadım kullanmayınca kanım çok düştü, onun yerine şurup verdi şimdi 28deyim
Ankakusu35 Beklenenmucizem bende 12. haftadan beri kullanıyorum 22. haftadayım dün kan verdim ama kan değerlerim ilk hamile kaldığım zamana göre düşüşe geçmiş siz hiç kan tetkiki yaptırdınız mı acaba kan ilacı içmeme rağmen nasıl düşer anlamadım doktorla da görüşmedim daha
Emirsedda Ben kullanıylrdum aşırı kabızlık yaptı onu kullanmayı bırakınca kabızlığım gidiyordu . Ama tekrar başlayınca aynı sorunla karşılaştım doktoruma kullanmak istemiyorum diyip şikayetlerimi söyledim . Oda değiştirdi ilacımı şimdi ki ilacımdan memnunum ☺️
brcaky Sabahları tuvalete kalkıyorum 5-6 gibi o zaman içiyorum sonra 9-10 gibi kahvaltı yapıyorum. Saat aralığı olunca kabızlık yapmadı bende.
Snmomr Merhabalar bende 2 haftadır kullanıyorum aç karınla dediği için ben uyumadan gece içiyorum biraz mide bulantısı yapabiliyormuş ilk zamanlar, birde çok acıktırıyormuş bu sebeple
Oykukilinc Bende 17.haftadan beri içiyorum kabızlık yapıyor ben akşam yemeklerinden 2 3 saat sonra içiyorum mide yanması yapıyor
Sudeee07 Migrenli_ kullanıyorum canım geceleri yatmadan önce iç dedi doktorum ama midemi çok yakıyor içip yattığım zaman o yüzden akşam yemeğinden hemen sonra içiyorum ki yatma vaktine kadar erisin midemi yakmasın diye
Migrenli_ Bende de kabızlık yaptı ve çok fena içim titriyor hep aç hissediyorum söyleyeyim değişsin ozaman ya :(
Esra-89 Migrenli_ banada verdi doktor ama artık içmiyorum kontrole gidince söyleyeceğim hayatımda hiç kabızlık yaşamadım taki bu ilaca kadar çok kötü yaptı beni şişkinlikte yaptı sürekli karnım taş gibi ve çok rahatsızdım bıraktım şimdi normale döndüm
Zeynepekr Migrenli_ Bende 14 haftalık hamileyim bu gece başlayacağım içmeye uyumadan önce . Yemekten sonra içenler ilaç aç karnına içiliyor diye biliyorum doktorunuz mu söyledi yemeklerden sonra diye ?
Eternallove Zeynepekr ilacı aç karnına içebiliyorsan en uygunu o şekilde, 2 saat sonra yemek öneriliyor en erken. Ama ben sabah aç karnına içtim 2 saat sonra kahvaltı yaptım ve kustum. Gece yatmadan önce içiyorum şu anda
Sudeee07 Zeynepekr biz 30 haftalığız aç veya tok herhangi birşey söylemedi gece yatarken içmemi söyledi sadece ama İçip yattığımda midemi aşırı yakıyor yatamıyorum o yüzden ilk verdiğinden beri akşam yemeğinden hemen sonra içiyorum bi sakıncası yok ne doktor ne eczacı aç veya tok bişey demedi
Zeynepekr Sudeee07 Eternallove Ben tiroid ilacı da kullanıyorum sabah aç karnına ve ikisini bir almamak gerekiyor o yüzden sordum bende akşam yemeğinden sonra içeyim en uygun öyle olacak