Gul_dem92 Merhabalar yüzde oluşan lekelere nasıl bir öneri de bulunursunuz benim normalde güneş lekem vardı bugünlerde biraz daha belirginleşti erkek olacak bebeğim sözde kızda olur erkek te olmaz derlerdi . Ne zman nasıl geçer neler yapabilirim.
Betim Gul_dem92 canım cilt lekesi ve çatlaklar için biooil öneriliyor.. cildimde denemedim çünkü leke yok çatlak için kullanıyorum daha da çatlamadım, bilgin olsun
Wonderanne Gul_dem92 doğumla birlikte gidiyor diye biliyorum çok güneşe çıkmamaya çalış zaten bu ara sıcaklıklar mevsim normallerinin çok üzerinde olacak çok durma yani güneşte
Gul_dem92 Betim hızlı kilo aldım genetik olarak ta catladim malesef hindistan cevizi kullandım . Çatlaklar görünür de olmayınca dert etmedim. Ama yuzdekiler malûm inşallah geçer .bı bakım o kreme .
Gul_dem92 mlsmrtgl doğumdan sonra terleyince saçını yüzüne sür diyenler var. Onu deneyecem . Bakalım işe yarayacak mı?
omer20 Gul_dem92 kizlar bende sivilce cikiyoo sinirlerim cok bozuluyor yalnizca yuzumun alti bogazima yakin taraflarda cikiyo sizde boyle wey varmi napiyorsunuz
Gizeem3535 omer20 o bendede var boynum sırtım yüzüm ergen gibi dolanıyorum ortada ve bebeğim erkek hani kız alıyordu güzelliği külliyen yalan
Gul_dem92 omer20 30 haftalıgim öncesinde yüzde çıktı ama geçti benim normalde de arada olurdu regl dönemlerinde oximin diye bir krem var doktoruna danış müsade ederse kullan güzel bir krem hamilelik öncesi de kullanırdım. Hamile kalınca doktor ilk 3 ay müsade etmedi ne olur ne olmaz diye sonrasında da çok nadir kullandım.
Gul_dem92 Gizeem3535 bencede kızı erkeği yok malesef olan oldu inşallah geçer doğumdan sonra güzelleşiriz🙈
Wonderanne Gul_dem92 tamam o zaman çok kozmetik kullanma bir süre nemlendirici kullsn doğumdan sonra geçer
Acemi-anne Gul_dem92 solante nim hamileler için günes kremi kullan iyi geliyor benmde cıkmıstı kullanıyorum en azından yenileri cıkmıyor