hilal_yener Pazartesi günü sokağa çıkma yasağında sezaryene alınıyorum kızlar dua edin bana heycanıma heycan kattı günün kısalması 😂 7 gün vardı 4 e düşürdük
AysennHED hilal_yener hayırlısı olsun canım aynı gün sezaryen olacağız😁 Rabbim yar ve yardımcımız olsun
ozlemoz13 hilal_yener ayyyy sen sezeryan miydin canım bende bebeğin gelmesini bekliyorsun sanıyordum 🙈 seninle aynı günüz sanırım 37+5. Ne güzel sen kavuşuyorsun yavruna ♥️ sağlıkla kucağına al, darısı bizlerin başına 🤭
hilal_yener Ngngng evet ya hayırlı doğumlar nasip etsin allah bize 3.30 da doğuma alcaklar beni öğleden sonra
mhtp2802 hilal_yener aaa inş sağ salim kurtulursun canım🙏Bende en son Pazartesi çantamla beraber hazırlıklı gidicem doğumu başlatacaklar aynıyız 🙀🙀ve çok korkuyorum
Ngngng hilal_yener amin cümlemize inşallah beni sabahtan alacaklar 7.30gitcem ama 9 gibi falan alacaklar sizde de stres var mı
hilal_yener ozlemoz13 annemden dolayı yanımda refakatci o kalcak çalıştıgı için sıkıntı oldu bizde yasak varken bitsin gitsin dedik yasakta iş yeri tatil oluyor
Pamukeller Ravzamm nasıl oluyor bilgilendirir misiniz çok korkuyoruz hepimiz tedirginiz çok ağrı oluyomu ne zaman artık iyiyim dediniz
Eken hilal_yener bizim sizinle aynıydı haftamız hadi hayırlısı ile kavuş canım🤲🏻Darısı bizim başımıza 😍