Edauysun Kızlar 28. Haftadayım belim cok agrıyor ayakta uzun duramıyorum onun dışında karnım midem komple taş gibi sert tabikide eski göbegimiz olmucak ama taş gibi elimi koyuyorum heryeri kasılma toplanma gibi değil yaşayan varmı😔
Cigdemveminik Edauysun arada sertleşmesi normal canm bebek toplanmaya başlıyo bi taraflara ağrı oluyorsa doktoruna sorarsn
Yaman Edauysun evet bnde ayakta cok duramıyorum bnmde sag kalcamda agri var benim yemekten sonra karnim cok geriliyor 28+6 yim
Svcnvebebegi Edauysun bende var canım. Akşam özellikle karnim tas gibi oluyor ve sertleşiyor. Doktor yalancı doğum sancilari demişti. Birde kuyruk sokumunda ağrı basladi benim. Ne egilebiliyorum. Ne de kalkabiliyorum. Çok zorlu bir süreç hamilelik. Allah yardımcımız olsun
Edauysun Cigdemveminik toplanma degil cnm bu göğüs altımdan kasıklarıma kadar yani midem karnım büyük hamile göbeğim gergin diyeyim😊
Cigdemveminik Edauysun benmde bazen öyle oluyo içten yırtılacak gibi🤦🏼♀️ Ama artk hızlı büyüme atakları başladığndan oluyor sanırm
Edauysun Yaman bnmde genelde yemek sonrası oluyor sanki içinde ip var cekiyorlar gibi zor nefes alıyorum sizinde öylemi😔acaba gaz sorunu falan mı bu
Yaman Edauysun bebek büyüyor cnm artık ondan bnce, gaz olduğu zaman farkli oluyor bnde hemen karnim buruyor. Bnm bide ortada cok toplanıyor oda normalmis yalanci sancılarmış onlar
Edauysun Yaman ay hadi inşllh kuzum ya valla herkezn farklıdır tabikide doktorumuza gidiyoruz takip ediyoruz ama bir gün iyi bir gün böyle sorunlar olunca insan merak ediyor tedirgin oluyor affedersin ama ben kabzlk sorunuda yasıyorum belkide şişkinlik oluyor 🙄