momandboys Kızlar bugün eczanelere sordum bu bulantı ilacını depolarımızda yok kaldırıldı Her eczanede yok diyorlar napcam bilmiyorum acayip midem bulanıyor kullanan hamişler var mı? Nereden alıyorsunuz?
__birafitap__ momandboys canım ben silivride oturuyorum sıkıntısız ilk gittiğim eczanede buldum gelebilirsen stok da yapabilirsin belki anadolu hastanesi karşısı maciter eczanesinden aldım ben belki digerlerinde yoktur:)
Deletedmom238 momandboys canım nerde oturuyorsun bizim burdaki eczanelere sorarım yeni aldım ben olmadı bende 3 kutu var sana veririm
Seydakrb Merhaba bende zofer kullanıyorum ama eczacıma sordum sızın ıcın prılam I varsa kargolayabılırım ıstersenız sıvastayım
Kvlkgzmerhn Ayyy nasi yokkkk ben ölürüm doğurana kadar son 7 adet kaldi benimde randevumu ona gore almıştım
Emineerd __birafitap__ vallaha bende öyle diyordum canım işe yaramıyordu ama düzenli kullandım inatla şuan başımın tacı oldu diyebilirim 😅
__birafitap__ momandboys canım ama silivrideki diğer eczanelerde olmayabilir bahsettiğim merkez eczane depo gibi herşey var mübarek 🤣
__birafitap__ Mom9272 ay ne bileyim normalde bulanır midem ama kusmazdım geçen onu bi içtim gece 3 kere çıkardım sinirim bozuldu içmesem daha iyiydi kendi yağımda kavruluyordum😏
Fatos-25 Erenköy de oturuyorum canım mahvolmuştum bulantılardan esim zar zor buldu eczaneden birkac tane kullandım ve ilacin hepsi duruyor yakın olsaydin verirdim
__birafitap__ Emineerd he düzenli mi kullanmak lazım? Ben de bulantı başlayınca içiliyor zannediyordum anam babam🤣