BegumIscanTunc Kızlar bugün saat 5:30 da kürtaj olucam bana dua edin herşey güzel olsun bebeğim gelişmemiş dünde kanamam olmuştu kese bozulmaya başlamış dedi doktorumuz 🥺🥺🥺🥺
inancin_annesi BegumIscanTunc Allah yardımcın olsun canım bende oldum kürtaj birşey duymuyorsun hiç ama için buruk oluyor tabi inşallah birdahakine saglıkla💙
Ozemmerdn BegumIscanTunc cok gecmis olsun kuzum bende 2 kez kaybettim bebegimi Allah saglikla versin insallah tekrar kac haftaliktin
Razz7020 BegumIscanTunc canım bende 23 nisanda oldum 16 haftalık bebeğimi hem doğum yaptım sonrası kürtaj. Çok geçmiş olsun. İnş Rabbim bize nasip eder en hayırlı zamanda🙏🏻
Berrak61 BegumIscanTunc canim herseyde bir hayir vardir bende bugun oldum kurtaj smdi eve geldim rabbim neylerse guzel eyler cok gecmis olsun
Zezeze BegumIscanTunc benim de durumum aynı canım ne hissettiğini öyle cok anlıyorum ki eşinin ne hissettiğini de 😪 birimde 3. Oldu bu cumartesi günü alacak doktor
BegumIscanTunc Ozemmerdn normalde 9 haftalıktım kesem 7 haftalıkmış bebekte 1.6mm olmuş ama kese bozulmaya başlamış dedi doktor
BegumIscanTunc Zezeze rabbim kolaylık versin kuzum doktorum hemen alalım istersen dedi bende kabul ettim rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
BegumIscanTunc Zezeze kuzum o kadar karışıktı normalde 9+3 haftalıktım kese 7+3 haftalık bebek boyunda 1,6mm kese bozulmuş ondan kanamam olmuştu dün🥺🥺
BegumIscanTunc Zezeze kuzum rabbim bize hayırlı evlat nasip etsin inşallah ama 1 sene düşünmüyorum çocuk kendimi zihnimi bedeni toplamalıyım artık
BegumIscanTunc Zezeze 20 dk oldu canım eve geleli anestezi altında oldum bişey hissetmedim ama şuan çok ağrım var eşim ilaçları almak için nöbetçi eczaneye gittim hem Ağrıdan hemde kaybımdan dolayı oturdum ağlıyorum
BegumIscanTunc Zezeze ama çok zormuş kuzum diğerlerinde böyle olmamıştım bunda keselide bebeğinde görmüştüm çok acıttı 🥺