Korkmaz1804 Teyzem 44 yaşında ve yumurta kalitesi düşük bir kez tüp bebek denedi fakat sonuç negatif doktor ve hastane değiştirmek istiyor. Böyle bişey yaşayan ve önerisi olan var mı ?
Acemianne1978 Korkmaz1804 41 yaşındayım ilk denemede tuttu şükür Gebze Anadolu Sağlık John Hopkins mükemmel bir yer Dr.Ebru Hanım var şu an görüşmenizi öneririm
nursentlk Korkmaz1804 Kurtköy de emsey hospital Nesrin hanım süper. Kesinlikle tavsiye ederim mübarek bir kadın
Bsrcyy Hangi şehirdesiniz ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilk denemede doktorum dünya tatlısı Bi insan ankarada özel muanesi var prof. Nuray Bozkurt
Korkmaz1804 Ssz duymuştum peki aynı sorunla mı gittiniz lütfen detaylı yazın ben hamileyim teyzemle bir ay arayla evlendik ve mutluluğumu onunla paylaşamıyorum zor bi durum
Aygunhatice_06 Korkmaz1804 centrum kling var bn ilk tedaviye orda basldim klimnle hmile kldim bn ankarada yim ama ordada subesi vr
Tugra19 Emsey Hastanesi Nesrin hanıma gitmiştim ilk denemede pozitif sonuç aldım tereddütsüz tavsiye ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌹
Zerya1_annesi Bende tüp bebek le kizima kavuştum doktorum pahalı ama çok iyi bir doktor bülent tıraş hatta zahıde yetisde o doktorda tüp bebek yaparak oğluna kavustu
Tugra19 nursentlk evet doğdu 20 aylık bir oğlum var şimdi normal yolla gebe kaldım 20 haftalık hamileyim sizin bebeğiniz Doğdumu
Zerya1_annesi Korkmaz1804 ben orda mikrocip tüp bebek yaptım ve doktorda ameliyatta oldum 50 bin falan tuttu
Zerya1_annesi Zerya1_annesi isterseniz numarasını verim size arayın size hangisi uygulanacaksa ona göre bı ücret söylüyor ona göre kararınızı verebilirsiniz