Nazliomer Arkadaşlar 1 aylık hamileyim ve son 2 gündür sağ kasığım cok ağrıyor neden olur yardımcı olurmusunuz
Derya3734 Nazliomer bende 6 haftalık hamileyim benimde kasıkşarım çok fena ağrıyor doktoruma sorduğumda rahim genişlediği için bebek yer yaptığı için dedi 🙋🏼♀️
Aykimgebe Nazliomer bende 6 haftalık hamileyim canım 4 haftalıkken çok vardı benimde ama hafifledi şimdi sık sık olmuyor🙏🏻☺
GokceGenc Nazliomer bnm aynı sklde cnm hatta bnde konu açtım bunun için şuan yatyrm hala agırıyor arkdslar norml dediler bakalm artık mrk etme sende içini ferah tut 😘
Nazliomer Derya3734 evet coğu kişi öyle söyledi banada ama yinede içim rahatlasın diye doktora gidicem umarım kötü bişey yoktur
[silindi] Nazliomer normal canım rahim bebek için hazırlıyor kendini ben 17+4haftalığım hâla arada ağrılarım oluyor normal korkulacak birşey değil rahim büyüdüğü için endişe etme
Rabiapiskin Evet valla bende kendimi kocaman hissettim 26 haftadayım bende ilk zamanlarda oluyor kaşık ağrıları allahım sağ Salim elinize almayı nasip etsin yavrucuklarınızı inşallah
Minnosunannesi Nazliomer ahh canımm daha nerelerin ağrıcak senin 😊 Rahim genişliyor bebeğin kendine her açıyor kolayım benimde sağ tarafıma bıçak sokuyolar gibi ağrıyodu erkek olcak dediler bak öylede oluyo inşallah 😊