Mervegcl Kızlar 9 haftalık hamileyim ama sanki son ayına giren gebeler gibi ağrılarım var ağır iş yapmamama rağmen geceleri sırtımın ve bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ya da benle aynı durumu yaşayan 😩
Meriwa Mervegcl 9 haftalıkken bende öyledydim gazım cok vardı karnım şişmişti üşütmemeye çalış çorap mutkala giy sırtına yelek giy bi yalnayak basardım hemen yatardım valla bide benim rahim ağzına yakındı doktor 14 haftaya kadar yerleşme zamanı dikkat et kanalların kapalı ama riske girme demişti hemen yorulup uyuyp kalırdım
Serifeisitmir Mervegcl malesef bende aynı durumdayım halim yok her yerim ağrıyor bol bol dinlen canım ılık suyla duş al biri duşta masaj yapsın birazda olsa rahatlıyorum
1munevver Merhaba! Anneler ben de 9 haftalık hamileyim o kadar kötüyüm ki sürekli bulantı ve kusma var ve artık kusarken kan geliyor o derece. Ne yaptımsa fayda etmedi😞
Pelin55 1munevver 18. Haftaya kadar yaşadım bnde mide bulsntisi 12. Haftsmda doktir multi vitamin takviyesi verdi( vinelac adi ) içinde zencefil olduğu için biraz rahatlatti sms ayri mide bulantisi icin ilac veriyor doktor gidince yazmasını isteyin istersenuz cok kotu olursanız da acilden serum takıyorlar
Dgn2 1munevver A101 de natur diye seker var zencefilli midem bulandikca yiyodum bana faydasi oldu dene istersen bide prilam kullandim ben onunda faydasini gordum doktora gttiginde sikayetini soyle yazsin sanada ins en kisa zamanda gecer bende cok cektim bulantidan kusmadan seni cok iyi anliyorum😔
Zarinzemzem Mervegcl Benim öyle bir uykum geliyordu öyle bir halsizlik Hic kalkamiyordum. Normaldir☺️
Fidnnn Canm bndede oldu o haftalarda ben 13 haftalığım ve 8 haftalıktım ben aslında hamile ligin başından belli vardı agrıyordu magnezyum verdi doktor bebek annenın magnezyumunu alıyormuş ya ondan cnm doktora danış bunu magnezyum yazacaktır