Yaseminnnnnnn Aya giriyorum bisyler almak istiyorum ama ne ile başlayacağımı bilmiyorum cinsiyetini de hala netlestimediler her gittiğimde farklı bise duydum kıyafet dışında ne alablirm alıp önümden çıksın
Meriwa Yaseminnnnnnn valla biz beşikleri aldık canm şuan e bebek mağazaları açık ordan bebek arabası araştırmasındayım büyük şeyleri alıyorum bira avmler normale dönsün bebek kıyafetlerini secerek dokunarak almak istiyorum kumaşına kalitesine en sonra kıyafeti bıraktım bebek arabası da yorucu ayrı bi muamma cok pahalı ucuza olan kafa bulandırıyo kafamda deli sorular 😄
Sibelgokhan Yaseminnnnnnn ben oncelikle buyuk parcalari almakla basladim en sona kıyafet ve bakım ürünlerini bıraktım.
Sezensu Yaseminnnnnnn Canım ateş ölçer, bebek arabası, beşiği, küvet banyo seti bınları alabilirsin bence
Miniminikuss Kuzum bnyo seti sampuan reflu yatagı biberon emzik kndıne terlik gecelik pijama takımı bakabilirsin bn oyle yapmıstım 😉detaylı ultrasonda kesin belli olur 20.cı haftada ogrenmıstım net olarak bnde
Yaseminnnnnnn Meriwa bende kıyafetleri sona bırakacam zaten ama hersey çok. Pahalı son ana bırakıp milyarlar dökmek zoruma gider diye önden almak istedim bi şeyler
Meriwa Yaseminnnnnnn valla pusetli ler 1000 den başlıyo bastonlar daha hesaplı ama arabamız olduğu için pusetli alcam bide merkezi yerdeyiz bebek arabası elimin altında olur iyi de olur hayırlısı gönül herseyin en iyisini istiyo ama imkanlar işde
Kiwi12 Yaseminnnnnnn sende benim gibi her gittiğinde farklı şöyle galiba bende şuan 21oldum ama hala bı erkek bı kız diyorlar
Yaseminnnnnnn Kiwi12 evet sinir bozucu detaylı ultrasonu bekliyorum orda netlesir herhalde en son erkek dendi bakalım ne çıkacak :)
Gzmsydr Yaseminnnnnnn ben de baslamadim 20 haftada cinsiyetimiz erkeğe döndü daha dün battaniye alt açma bezi zibin aldim bundan sonra devam ederim :)
Kiwi12 Yaseminnnnnnn 16+4de erkek 20de %70kiz dendi bende ayrintiliyi bekliyorum haftaya gitcez Allah’ın izniyle😊
Blcns Yaseminnnnnnn ben ilk kirli bez çöpü almıştım indirimdeydi 😄 küvet kova maşrapa setini almıştım BİM’e gelmişti. Sonra dolabını aldım. Dün de e bebek mağazasına gidip beziydi şampuanıydı deterjanıydı o ıvır zıvırları hallettik
MerveAkty Yaseminnnnnnn ben ilk bime gelen küvet seti anadizini falan almıştım 32.haftadayim cocugun çoğu kiyafeti benim ihtiyaclarim oda takimi arabasi falan duruyor hala😁😂 önümüzdeki hafta bismillah diyip başlıcam
Degisken 1.5 aylıkken bez almıştım indirimde diye. Sonra kıyafet aldım biberonlar kremler..ikinci çocuk olduğu için evde var diye ana malzemelere bakmıyorum.