Gizemala Kızlar merhaba , dün doktorumun yaptığı detaylı ultrasonda 1 arter 1 ven durumu olduğunu söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Yada bu şekilde doğumunu gerçekleşip bebeğinin sağlığında sorun olmayan
ekorkmaz Gizemala bana da 1 ay önce doktorum detaylı ultrasonda 1 arter 1 ben olduğunu söyledi. Tabi insan endişe ediyor nedir nasıldır diye ben de baya araştırdım. Tek başına çok fazla bir sorun teşkil etmez demişti doktorum. Çok fazla sıkıntı etme . İnşallah bir sorun yaşamadan sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Bazen bebeğin pozisyonundan dolayı var olan damar görüşemeyebiliyormuş. Dün randevum vardı ve dün doktor 3 damarı da görebildi bana da gösterdi. İnşallah senin de öyle olmuştur. Ama öyle değilse bile çok dert etme beslenmene dikkat et. Belki bebeğin kilosu düşük olur diyenler vardı yaptığım araştırmalarda. İnşallah sorunsuz geçer senin de
Gizemala ekorkmaz banada isterden dna testi yapabiliriz ama tek başına down sendromu için yeterli bir sebep değil dedi. Bende yarın dna testi yaptırmayı düşünüyorum randevu aldım.
ekorkmaz Gizemala evet tek başına birşey ifade etmiyor demişti benim doktorum da. İnşallah hayırlı haberler alırsınız