Naciye-06 Fatma2323 onu bilmiyorum canım bende ayrıntılı ultrason için gidecektim sincan tıpa gittim hiç memnun kalmadım çünkü
Fatma2323 Naciye-06 bisey diyim mi ? Fiyatı çok uygun bende oraya gidecektim ama bi doktor öyle tıp merkezlerine gitmeyin dedi bende gitmedim biraz fazla ödedim paket yaptırdım a life hastanesi oskar hocaya gittik en az 45 dk baktı ve gönlüm rahat bir şekilde odadan çıktım
Naciye-06 Fatma2323 orayı da arayıp sordum 380 tl fiyat dedi biraz fazla geldi banada normalde ben zaten şehir hastanesine gidiyorum
Fatma2323 Naciye-06 anladım canım oraya git o zaman sen hemşiresine sormuştum ne kadar sürüyor diye o da 30-40 dk demişti çocuğun duruş şekline göre, uygun hem git bencede
Naciye-06 Fatma2323 bizede 19. Haftada gittik kız görünüyo dedi ama daha net bişeyde demedi 22 haftalık olduk daha öğrenemedik
Naciye-06 nazsimaova Yok canım ben doğum için sormadım zaten normalde şehir hastanesine gidiyorum ayrıntılı ultason için sormuştum zaten dahada gidemedim artık günümde geçti
Naciye-06 nazsimaova Eşim erkek doktora gitmemi istemiyo kadın doktorlardan da ilgili bi doktora denk gelemedim açıkçası