Aleynakalkar Kızlar 8. Haftaya girdim midem bir tuhaf bulantı gibi oluyor ama kusmuyorum ne yesem geçer ne yapmalıyım ne zaman bitecek böyle durumlar
ayseguloks Aleynakalkar canım bende 7.haftalığım sudan tiksindim öğürtü çok vardı çok kötüydüm doktor mide bulantısı hapı verdi şükür daha iyiyim
Ebrutprk Aleynakalkar 15 hafta ya girdim hala var o şekilde midem hiç bir şeyin tadı tuzu yok bulantım biraz hafifledi
Kalayciseymaa Aleynakalkar canım benim de 7 haftalık aynı sıkıntı bende de var malesef ilk gebeliğim de hiç yaşamadım bu sorunları şimdi sürekli kusuyorum midem hep Bi tuhaf yediklerim 1 saat zor duruyo midem de
Ebrdef Aleynakalkar maalesef 12. haftadan önce bitmiyor, ben 14. haftadan sonra rahatlamaya başlamıştım, şuan ikinci gebeliğim 8+5 teyim ilaç kullanmazsam yine kusarım
Aleynakalkar ayseguloks 7hafta 0. Gün bugün yani sekize girdim sayılır okadar kötü bir durum ki leblebi tuzlu kraker aldım hani mide bulantısını geçiriyor diye ama midem de bir tuhaflık da var 😩😭
Aleynakalkar Kalayciseymaa kokulara karşı bile duramıyorum Mutfakta zor duruyorum zor yemek yapıyorum