Nevink Eylulikraninannesi bizde sizdeniz 33+2 2700 grammis doktor cok fazla diyor suyumuzda fazla sizin suda bir sknti varmiydi sadece bebekmi iriydi yoksa?
Eylulikraninannesi Nevink yok canım suyum normal açlık tokluk sekerinede baktı oda normal bebek ırsi olarak iri olucak demekki dedi ama kilosu sorun oluyor tabi doğuma kadar 4u gecicek diyor
ElanrBlkc Eylulikraninannesi maşallah bebişe. De kilolunfalan dedi mi acaba 2474 tü benimki dr kilolu dedi ben çok üzüldüm
Eylulikraninannesi ElanrBlkc demezmi canım dünya yiyeceği yasakladı ki ben 6 kilo aldım sadece çocuk iri ama her gittiğimde yememe icmeme dikkat etmem gerektiğini söylüyor 🤷
Hurim07 Mothersone suan 33+5 günlük 3 gun sonra doktora gidicem ozamn ogrenicem ne kadad olduğunu ama en son gittimde kilo 1900 gramda bir ay oldu oda ama boyunu hatırlamıyorum 😐😊
Ekes damlanne ultrason cihazlarindaki kilolar cogu zaman yaniltarak gösteriyormuş. Belki bizomki kadar fark etmiyodur ama mesela 2 kilo diyorsa 1700le yani daha az kiloyla dogurlar
Ekes Eylulikraninannesi evet canim 34te dogurdum gecen sene. Oglum anomaliyle dunyaya geldim yemek borusu kısa olarak. Doktor ilk asamada fark etmedi ama sonradan beslenemeyince fark ettiler. Zaten solunum sorunu da vardi. 2 gunlukken ameliyat oldu. 1 ay boyuncada 4 kez ameliyat edildi yavrucağım
Nevink Eylulikraninannesi iyi masaallah suyunuzda sknti yoksa kilosu dert degil saglikli olsunda biz sudan dolayi cok cekiyorz erken dogum riski var malesef