omeragah 27 haftalık hamileyim kaç haftadır ultrason da bebeğim yüzünü dönmüyor ben çok sinirliyim stresliyim ondan bebeğim etkileniyor olabilir mi , normal mi hep arkası dönük olması !😢
Yasemin00 omeragah yok kız o biraz naza çekiyo demek size meraklının diye sinirle sitrele ne alakası var size kendini ağırdan satıyo bebişin 😂 gösterir belki son raki haftalar keyfini bozmak istezdir minnoş 🤗😍
tugce67-67 omeragah canım benimkide hep eliyle yüzünü kapatıyor doktor çok inatçı bi bebek belli dedi😂31 olduk hâla göremedim sanmıyorum ya stresle falan alakalı olsun
Ess34 Bnde 27 haftalığm bnde daha yüzünü göremedim oğlumun 🙈her gittiğimde yüzünü kapatıyor ya da sırtı dönük oluyor
Ess34 omeragah hayır sinirli bir yapım yoktur ama göremedim bir türlü Nazlı bebeğimi 😇ileriki zamanlarda görürüm inşallah 🙏
Selin648 Bende 30 hafta oldum hala göremedim yüzünü 😟 sürekli sırtı dönük bide kasıklarımda gibi sürekli hareketleri de öyle çok kıpır kıpır değil çok sakin cinsiyeti erkek bu arada
Tugceonal omeragah doktorumuz o kadar detaylı bakıyor o kadar uğraşıyor ki yüzünü göstersin diye renkli fotoğraf verecek ama hepsinde ya arkası dönük ya da eliyle yüzünü kapatıyorz 😂35. Haftada yarım yüzünü gösterdi sadece düşünün 😀😀
Selin648 Bende 30 hafta oldum hala göremedim yüzünü 😟 sürekli sırtı dönük bide kasıklarımda gibi sürekli hareketleri de öyle çok kıpır kıpır değil çok sakin cinsiyeti erkek bu arada
Kbraytnc Bizde 34 haftalığız 31. Hafta da yarım gösterdi sadece yani bizde daha tam göremedik stresle fln alakası olduğunu düşünmüyorum canm