Mrwemn Gokce28 ben 10 yildir kullaniyorum ilaci suan 24 haftaligiz. Bebek buyudukce ilaca ihtiyac artiyor ama korkulucak birsey yok doktorlar hemen zeka geriligi yapiyor diyor fakat YouTube kagan kocatepe nin videolarini izleyin cok rahatlatiyor.
Mrwemn Gokce28 ben 10 yildir kullaniyorum ilaci suan 24 haftaligiz. Bebek buyudukce ilaca ihtiyac artiyor ama korkulucak birsey yok doktorlar hemen zeka geriligi yapiyor diyor fakat YouTube kagan kocatepe nin videolarini izleyin cok rahatlatiyor.
Mrwemn Gokce28 yok benim en son 7 cikti 20 gunde 5 e dustu simdi daha da dusmustur ilaci duzenli kullaninca sorun olmaz dedi doktor. Sizede tavsiyem sıkı takip altinda olun dahiliye yada endokrin e
Eylul00 Gokce28 yok 50 mg yazacaktı sanırım doktora söyledim ben bu ilaçtan verim alamıyorum. Euthyroxla hemen düşmüştü diye söyledim. Ona döndü Dr. Suan 50 mg kullanıyorum
Hulyasoner Kızlar merhaba TSH Düşürmek için yiyebileceğim birsey var mı ? Sadece ilaç mı düşürmeye yardımcı oluyor ? Bugun tsh değerimin yüksek oldugunu öğrendim cok endiseliyim.
Betim Hulyasoner endişelenecek bi durum yok canım ilacını düzenli iç be her ay kontrole git ihmal etme .. dereotu öneriyorlar ama ben hiç yemedim ilaçla düşüyor