Hep okurdum başkalarının Doğum hikayelerini. Ben ne zaman yazacağım diye düşünürdüm. Pazartesi günü 40+1 haftalık olmuştum doktorum üç gün daha beklerim demişti ama çok yukarda gelmeyebilir dedi yarın gel suni sancı ile başlatalım dedi. Salı günü sabah 9 buçuktan akşam beş buçuğa kadar sancı çektim. Öncelikle şunu söylemeliyim. Suni sancı öyle korkulacak biley değilmiş. Sancım beş dakikada bir olmasına rağmen bebeğim aşağıya inmemişti. Gittikçe yukarı toplanıyordu. Doktorum bu şekilde Doğum olmayacak elinden geleni yaptın sezeryana alalım dedi. Beş dakika sonra ameliyata alındım. Altıya on kala o muhteşem sesini duydum meleğimin tüm acılarım korkularım uçtu gitti Zihni’mden .. kokusu sesi herşeyi muhteşemdi. Sadece şunu demeliyim ki sezeryan zor arkadaşlar ameliyatta çok bişey anlamıyorsunuz ama uyuşmalar geçince oturup kalkmak bile bir eziyet oluyor bebeği emzirmek ilgilenmek zor bu gün ikinci günümüz ama ben evde hiç bir iş yapamıyorum allah razı olsun annem yapıyor. Diyeceğim o ki normal Doğum yapmakta ısrar Edenlerin varmış bir bildiği.. yine de çok şükür evladım sağ Salim kucağımda ve iyiyiz