Busra010101 Hanimlar 6 haftanin icerisindeyim Surekli durdugum yerde bile nefes alirken dahi midem bulaniyor boyle hamilelik geciren varmi aranizda normal mi bukadar mide bulantim
Cigdemveminik Busra010101 normal canm 15. Haftama kadar su bile içemedim mide bulantısından sürekli istifra ettim. Şmdi 28+5 iz geri geldi resmen bulantılar 🤦🏼♀️
naslicanbal Busra010101 18 haftadayım bulanmaya devam 😁 olur bacım olur durduğun yerde de olur uyuduğun yerde de
ygmurnurd Busra010101 canim benimde ara ara oluyor nohut leblebi varya o çok iyi geldi bende 5+6yim şuan
Busra010101 naslicanbal ya naslicanbal ya bana 14 haftada biter diyorlardi 🥶 desene bu cocuk ölmeden süründurcek beni 🤭😂
YavuzCagan Ayni sorun bendede var 5+4 1 haftadir her sabah gözümü acar acmaz midem bulaniyor istifra istegi tam gelcekken suanlik sadece öğürüyorum 2 kez istifra ettim okadar suan yazarken bile bulaniyor calisiyorum is yerindede istifra etmek istemiyorum 🤢
Busra010101 YavuzCagan Calisan annelere Allah kolaylik ve Sabir versin valla ben evde yattigim yerde cok zorlaniyorsam sizleri dusunemiyorum
Hilal93 Benim ikinci hamileliğim ama ilkine göre oldukça midem bulandı konuştuğum an da bile susardım öğürmemek için şimdi 18 haftalığım geçti çok şükür
Kbrsydn Busra010101 keşke öyle olsaydı benim icinde 35 haftalık oldum hala devam ediyor oruç bile tutamıyorum
Busra010101 Kbrsydn bende oyle bu zamana kadar neler denedim neler ama dedigin gibi fayda etmiyor tesekkur ederim gene de yorumun icin 😌
Busra010101 Yorumlariniz icin cok saolun kizlar rahatladim en azindan acaba bi sorunummu var bende her dakka bu kadar midem bulaniyor diyordum. Ama yalniz degilmisim
Kbrsydn Her insan da her hamilelik te aynı olmuyor benim ilk çok rahattı sadece ilk ay mide bulantim vardi ama bu çok farklı senin de en kısa sürede geçer insallah
Busra010101 ygmurnurd tuzlu kraker yiyorum bende surekli ama artik oda fayda etmiyor birde leblebiyi deneyeyim bakalim tesekkurler bu arada