ozgeaa Biz oğluşumla 24+3 olduk. Sadece gyno ferro sanol kullanıyorum. Bazen ara ara da magnezyum kullanıyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
derinozkaya ozgeaa masallah sizee 🥰 bizde yarın 25 oluyoruz kızımlaa gün icinde vitaminim gecede ferrum fort kan ilacımız var
Cigdemveminik ozgeaa bn 28+5 im ama 24 dede aynı ilaçları kullnıyordum multivitamin ve magnezyum ektra kullndklarmda var kan sulandırıcı felan
Bus0672 ozgeaa 24+1 d vitamini multi vitamin ve demir ilacına başladım 2 haftadır ayrıyetn kan sulandırıcı
Akbas77- ozgeaa gyno ferro kullanıyorum ayrıyetyen magnezyum ve decavit kullanıyorum canım 3 haftadır bende
Seedaaff derinozkaya canım görünce söylemek istedim. Demir ilacını sabah kahvaltıdan 1 saat sonra içmek öneriliyor kabızlık etkisini en aza indirmek içinmiş. Bende eczaneden alırken kadın söyledi sağolsun normalde aç karnına içiyordum. Kahvaltıdan 1 saat sonra iç demişti kabızlık için. 😊
Kardelennn123 Bende gayno ferro magnezym kulaniyorum kabizlik yapiyor sizdede oluyormu cok rahatsizlaniorm sonra
derinozkaya Seedaaff dogrudur canım ben anemiyim beni cok sarsıyor yan etkisini minimuma indirmek icin doktorum yatmadan önce ic dedi sükür hic kabızlık yasamadım daha 🙏🏻🙏🏻
Gldn7 ozgeaa sadece magnezyum kullanıyorum Sabah kahvaltıdan sonra alıyorum birde gece yapmadan önce corasprin alıyorum bitane
civcivimmm ozgeaa sabah troid ilacım sonra ferrum kan ilacı öğlen magnezyum ve çinki içeren iki ilaç akşam yatmadanda omega3 kullanıyorum 24+5