BambinosununAnnesi Bende yeni kullanıyorum 3 ncü günüm ilk idrar kokuyor evet sonrasında geçiyor o sulu akıntıda oluyor ben dr umla görüştüm normal dedi ama sende görüş istersen dr unla
BambinosununAnnesi Angelada bana normal dedi dr um 🙏🏻 Ama sende için rahat etsin diye iletişime gir canım
Neshuldem Bende kullanıyorum. Malesef akıntın artar demişti. Acaba sizlerde böyle hafif kahverengi tarzı akıntıda geliyor mu arada. Hatta bu sabah hafif kan da vardı. Korktum. Ama bebeğim hareket ediyor. Bekleyim dedim bir daha gelirse arayıp sorayım.
Neshuldem Bende kullanıyorum. Malesef akıntın artar demişti. Acaba sizlerde böyle hafif kahverengi tarzı akıntıda geliyor mu arada. Hatta bu sabah hafif kan da vardı. Korktum. Ama bebeğim hareket ediyor. Bekleyim dedim bir daha gelirse arayıp sorayım.
Angelada Neshuldem yok cnm karin agrisi kan değil idrar yaparken yanma oluyor sabah ta su gibi akinti bence doktora görünün yan etki yapmıştır belki
Neshuldem Yine form da sıkıntı var bir sürü yayınlamış. Birde karın ağrısı yaptı mı acaba fitil kullananlarda.
Neshuldem Yine form da sıkıntı var bir sürü yayınlamış. Birde karın ağrısı yaptı mı acaba fitil kullananlarda.