Kubraozdemirr Nurten benim de eylülün 20 si inşallah tahmini doğma zamanı💓 benimki de erkek bu sene erkek senesii👍💎
Minikpirincim Eylul ayi sanki erkek ayi. Bende eylul annesiyim ama 17sinde belli olacak cinsiyeti suan 16+3um 🤗
Deletedmom47 Nurten Gozunuz aydin 😊 Bende bugun ogrendim, tahmin ettiginde erkege benziyor demisti ama kizim olucakmis dogum 27 eylulde insallah 🙏🏻💕😊🙊
NagehanSezginimek Deletedmom47 canım tahmin ettiğinde kaç haftalıktı ve neyine göre fehmin etti çıkıntı falanmı gördü
Nurten Deletedmom47 sizinde gözünüz aydın hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah miniklerimiz 👶🏻 Bizimde doğum tarihimiz şimdilik 27 eylül 🙈😍
bebisiminannesi benim de bir erkek bebeğim olacak inşallah sağlıkla dogsunlar hayrli evlat olsunlar inşallah💕🤗
Haticedma Bizde 17+2 günlüğüz 13 haftam da kıza benziyor dedi 13+5 günlükken %90 erkek dedi ben şok tabi 😂😂
Nurten Haticedma erken haftalarda söylediğiyle ilerki haftalarda söyledikleri bazen değişebiliyor 🙈 1 ay sonra detaylımız var ben yine orda sorcam ondan sonra başlıycam alışverişe doktorum kesin dedi 16 haftalığız ama yinede ben 1 ay sonra tekrar sorcam 🙈