Susam24 Kızlar 13 haftalik oldum ve cinsiyeti hâla ogrenmedik ruyamda guzel mi guzel pamuk gibi kiz bebeği doğurduğumu gördüm böyle rüya goren oldumu :)
Tutku0614 Susam24 canım ben de aynı şekilde pamuk gibi güzel bi kız gördüm ve kız olucagını ögrendim.
Nur5516 Susam24 bende kız gördüm rüyamda hemde iki kez net olmamakla birlikte yüzde 70 kız dedi değişme şansı çok düşük artık🤩💓
CananAkdag Susam24 O zaman erkek 😊 tabi kendi rüyama göre ben erkek bebek görmüştüm pamul gibi kucağımda oğlum diye seviyordum 20. Haftada kızmın olacağını öğrendim. Bizim kız göstermedi ısrarla kendini
Susam24 Bende internet yorumlarına baktım oğlan doğuracağıma işaretmiş bakalım hayirlisi 3 hafta sonra öğrencem🤩
aytii Susam24 ben 2 3 kez kızım olacağını gördüm doktorum kız diyordu veya doğum yapmışım kız bebek vardı kizim oluyor 🙏🏾
Pankek Susam24 Ben kucağıma erkek bebek alıyordum rüyamda ve erkek olacakmış. Annelerin içine doğar bence 😊
duygu_ozgenc Susam24 ilk başta içine ne doğduysa öyle oluyor ben kız istiyordum ama hep oğlum olacak düşüncesi vardı rüyamda da gördüm bazen çıkabiliyor ama son zamanlar öğrenmeye yakın kız bebek gördüm oda öylr istediğim için gördüm 😂 hayırlısı neyse o olsun 😊
Susam24 Gecen günde düsük yaptigimi gordum hemsireler arkadan bagiriyodu kız bebekmiş diye.. yada çok merak ettigimden bilinç altıma yerlesti artık bakalım hayrlisi kizlar herkes sağ salim kavuşsun bebislerine :)