Meral-5866 Miniginannesiiii1111 gebelik tansiyonu oldugunu nasıl anladın canım? Benim doktorum tansiyonla ilgili Bi şey demedi sadece şeker yükleme testi yapana kadar az tuzlu ye şekerli şeyler yeme dedi oda annede yüksek tansiyon ve şeker oldugu için
Miniginannesiiii1111 Meral-5866 ben anlamadım tansiyonum 14 çıkınca doktor takip edecekti 2 gün sonra 16 gördük sonra 18 hemen ilaca başladık yani o şekilde gebelik tansiyonu dedi tansiyon olmasada kesin ekmeği tuzu size yararı yok ki makarnanın hamur işlerinin yararı yok yani
Naz1988 Esmaaa26 Canım benimde ayaklarım cok agrıyodu dedigin gibi ayak tabanlarıma kadar hamilelikte magnezyum eksikligi oldugu için ayaklara vuruyo hatta krap bile giriyo benim doktorum magnezyum verdi eskisi gibi agrımıyo agrısa bile hafif oluyo
Meral-5866 Miniginannesiiii1111 bana tedbir amaçlı hamur makarna pirinç plavı reçel bunları yeme dedi doktor bunları yememeye gayret ediyorum
Esraibo1998 nur_nurr tabiki kötü bişey canım benim bebeğim 33 haftalık iken aldılar fazla şiş ve ödem tansiyondan dolayı bence doktoruna hemen gitmeni tavsiye ederim ödem tansiyon bebeği geliştirmiyor