CeyKa bende de pco var ve çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde doktora gittim. Zaten eskiden beri pco lu olduğumu biliyordum. Adetlerim çok düzensiz benim. 2-3 ayda 1 oluyorum. Doktora 4-5 ay bi kendi kendinize deneyin dedi ve tabi ki de hamile kalamadım. Hormon testi yapmıştı en başta ve pco n çok başlangıç noktasında, aslında bu kadar bile gecikmemesi lazım, kendi kendine de hamile kalabilirsin falan dedi ama ben beklemek istemedim açıkçası ve 5 ayın sonunda bana klomen verdi ama hiç bir etkisi olmadı bende. Bi de bana doktorumun dediği şey, pco luların tek sorunu kafalarına çok takmaları. Kafana takma inan olacak diyip duruyordu ama elde değil ki. Çok istiyorum her negatif testten sonra çook üzülüyordum. Klomen işe yaramayınca Femara verdi ve 2 hafta kadar onu kullandım. Yumurta büyürse çatlatma iğnesi yapıcam dedi ama benim yumurtalar yine büyümedi. Bi de virüs muhabbeti çıktı. Virüsten dolayı ara verdi doktorum ve virüsten sonra gel çok daha ağır bi tedaviye başlıcaz iğneyle dedi. Ama nasıl ağlıyorum. Benim çocuğum olmıcaak falan diye. Ve dedim ki daha çocuk için uğraşmıyorum, tedavi de olmuyorum bitti artık dedim ve 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 😀 hem de ikizmiş bebeler😍 ne zaman ki kafamdan attım, kendimi kasmadım, o zaman hamile kaldım. Kasmayın kendinizi. Siz kendinizi ne kadar serbest bırakırsanız o kadar kolay hamile kalırsınız🤗