AylinB Zynp56 canım bu sayfadan bebek bezi,şampuan, bebek yağı aklına gelebilecek herşeyin araştırmasını yapıp içeriklerinden bahsediyor.Bahseden kimya mühendisi. Evy Babe için yorumu da linkte inceleyebilirsin .
Fatovebebegi Zynp56 ben kızıma kullanıyorum çok memnunum hem sızıntı yapmıyor hem ekonomik pisikte yapmadi tavsiye ederim şimdi bende post açtım oğluma molfix solf alicam içimde kaldı kızıma alamamıştım zaten hemen kilo alıyor yebi doğduğunda küçük paket alicam snr insallah evb baby e gecicem e bebeğin bezi de iyi can bebe bozdu sızdırıyor hele çocuk hareketli olunca slepy i beğenmiyorum hışır hışır dokusu kagit gibi bide kilot bezleri çok kötü petrol kokuyor tavsiye etmem prima mi ona ben ulaşamam 🤣hiç almadım çok pahalı aşırı pahalı ana kızım pişik olan bi çocuk olsaydi prima iyi gelseydi mecbur alicaktkm çok şükür gerek kalmadı o bim sok A101 Migros’un bezleri de iyi değil onları da kullandım size tavsiye edicem bezler e bebeğin kendi bezi güzel evy baby molfix bu ucu
Deletedmom185 Zynp56 yeni çıkan paketleri gayet güzel canım tavsiye ederim bacak arası sıkma yapmıyor lastik izi olmuyor pamuklu kullanilanilir
Zynp56 Fatovebebegi ya aslında bende molfix kullanacaktım ama bi tanıdık 1 koli olarak hediye vermiş eşime ondan bilmediğim için bi sorayım dedim saol canım ☺️
Zynp56 Cansu77 Bakalım inşallah iyidir bende kullanıcam normalde molfix kullanacaktım ama hediye geldi ondan bende sorayım dedim canım☺️🥰
Zynp56 Deletedmom185 inşallah öyle olur ya inşallah beğeniriz bakalım artık 26 gün sonra deneyeceğiz 😍🙈
Fatovebebegi Zynp56 molfix de iyi ikisi de iyi ben şimdi oğlana molfix alicam ama kıza halen evy bayb kullanıyorum