AysennHED Kızlar bugün sabahtan beri göğüslerim sızlıyor batıyor bazen yaşayan bilen var mı aranızda 39+0 iz bu arada şimdiden teşekkürler..
Pankek AysennHED Masaj yapıp süt akışını hızlandır bence. Sıcak su ile de yıkanabilir. Zorlanıyor kanalların şu anda. Doğumdan sonra sana lazım olacak. Ama sakın gögüs ucuna gelme. Rahim kasılmalarını tetikler
ozlemoz13 AysennHED acaba göğüsleriniz sert mi? Ben 37+5im son zamanlarda sertliğini kaybetti sütüm olmayacak mı korkusu bastı da 😔
Pankek AysennHED Allah senden de razı olsun 😊 Benim de başıma geldiğinden değil de orda burda okuya okuya öğrendik. İnşallah bak göğüslerin süt dolar da hemen dopar doğmaz emzirirsin evladını 🤲🏻🤲🏻
AysennHED Pankek aminnn inşallah canım Rabbim hepimizin evladinin rızkını bol bol versin inşallah 🤲 🥰
AysennHED Esra13 denedim bende faydası oldu sıcak su ve masaj iyi geldi canım çok sag Allah razı olsun🤲
AysennHED ozlemoz13 çok sert değil canım normal diyebilirim kötü dusunme kuzum doğumda olur Allah’ın izniyle Rabbim bol bol süt versin yavrularimiza🤲
AysennHED Hazal9191 hamilelik belirtisi 😀ah o ilk zamanlar da ki dolgunlasma yok mu ne güzel idi küçücük göğüslerim dolu doluvedi🙈😂 şimdi büyüdü ama dolgun değil fazla😁