Psikologanne1 Ne yaparsam yapayım burnum sürekli tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorumm. Aranızda benim durumumda olan var mı??
Sudeee07 Psikologanne1 benimde öyle burnum asla açılmıyor afedersin içi de temiz ama asla nefes gitmiyor burnumdan sürekli ağzımdan nefes alıyorum nasıl açılacak bilmiyorum son 1 aydın filan böyleyim 🙈 Senin Ki kaç haftalık
Ozlem0635 Psikologanne1 Canım aynı sorun bende de var ama ben 2 yıldır çekiyorum ameliyat da oldum alerjik burun spreyi hap kullanıyodum hamilelikten kullanamıyorum ama sana önerim eczane de satılan tuzlu burun yıkama solüsyonları oluyo onlar açıyo burunu pompası var bir burundan sıkıyosun diğerinden çıkıyo kolay zaten
diloscn Psikologanne1 bende aynı durumdayım zaten normalde de problemliydi nefes alışverişim şimdi pskolojm bozuldu uyku flan kalmadı kalkıp kalkıp tuzlu su çekiyorm 10 dk snra kısmende olsa açılıyor :/
Pankek Psikologanne1 Ben de 34e girdim. Aylardır böyleyim. Kat kat giyiniyorum kapı pencere açık yatıyorum. Kapattığım anda burun gidiyor. Bir de en ufak harekette sürekli sümkürme halindeyim. Kuruluktan da tıkanıyor bazen. Zaten dakka başı lavaboda burnumla uğraşıyorum. İçini nemlendiriyorum ama su çekmiyorum içine
Eceklc Ben okadar çok bu problemi yaşıyorum ki doktorum hamilelikte burun içi etleri genişlediğini söyledi normalmiş ilaç vermedi ben buharla açıp viks sürüyorum o iyi geliyor tavsiye ederim 👌🏻
Mltmdfn Eceklc vicks sakın sakın sakın kullanmayın. Napıyosunuz. Üzerinde bile burun içi kullanımı yapmayın diyor okadar tehlikeli ki internetten açıp bakın bu sebepten ölen var😔
Mltmdfn Eceklc vicks sakın sakın sakın kullanmayın. Napıyosunuz. Üzerinde bile burun içi kullanımı yapmayın diyor okadar tehlikeli ki internetten açıp bakın bu sebepten ölen var😔
Merph Bende de aynı durum var bu hamileliğin ikinci ayınca başladı şuan yedinci aydayım ve hala öyle,buhar makinası koyduk odaya,birde burun bandı takıyorum bazen iyi geliyor,
Hilal93 İlk hamileliğimde yoktu böyle bişey yaşamamıştım ama ikinci hamileliğimde yaşıyorum suan çok berbat bir durum ıyku uyutmuyor ya
ElifOncul Psikologanne1 soğuk buhar makinesi almanı öneririm. Uyurken açıyorum artık çok çok rahat ediyorum. Hem bebek için de zaten lazım
perihankrkya Psikologanne1 burun tıkanıklığı ve balgam var doktorum hap verdi geçirmek zorundayız yoksa zor olur dediydi bana gerçekten de çok zorluk çekiyorum
Eceklc Mltmdfn burnumun içine değil ucuna sürüyorum rahatlatıyor yoksa tıkanmaktan ağızımdan nefes almaktan boğazım şişiyor 🤷🏻♀️
Merveaygun 1 çay kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat küçük bardakta ılık su ile karıştır enjektör ile burun yıkama yap sabah akşam ben öyle rahatladım biraz bide papatya al aktarsan kaynat buharını burnuna çek oda iyi geliyormuş