Sema_6161 Arkadaslar ben 10.03.2020 de dogum yaptım bir erkek bebek dünyaya getirdim bebeğim down sendromlu aranızda yeni dogum yapmıs downlu bebeği olan varmı? Duygularınız nedir? Ben dogum sonrasında ögrendim acaba down bebeklerinde neler bekliyor beni bilgisi olan paylasabilirmi???
gizem-58 Sema_6161 gebelik şurasında testler yapılmadımı ikili tarama üçlü tarama veya ayrıntılı ultrason
Aygul01 Sema_6161 kuzucum Happy kids uygulamasını indirdin mi. Eminim senin soruna orda daha cok cevap veren olur
Gaazell Sema_6161 Benim küçük kardeşim down sendromluydu. Bebeklik döneminde normal diğer bebekler gibi bakım yaptık aşırı akıllı oluyorlar. Yanında konuşulanları anlıyorlar gerçekten ve ona göre tepki veriyorlar bilginiz olsun. Tabi büyüdüğünde özel eğitim gerektiriyor
2mucizembenim Rabbim bütün annelerin yar v e yardım cısı olsun , seninde cnm , hamileli ginde test felan yapılmadımı merak ettim
seymaakaya Bir meleğin annesi olmuşsunuz , Allah evladınıza hizmetinizden ötürü mükafatinizi hem bu dünyada , hem ahirette kat kat versin. Bu arada dogum yapar yapmaz anlaşildi mi veya kaçıncı gün anlaşildi?
seymaakaya Bir meleğin annesi olmuşsunuz , Allah evladınıza hizmetinizden ötürü mükafatinizi hem bu dünyada , hem ahirette kat kat versin. Bu arada dogum yapar yapmaz anlaşildi mi veya kaçıncı gün anlaşildi?