busraburcak Nmtsfa yaaa ye teyzesi 😍😂 amin kuzum rabbim cümlemize hayırlı doğum nasip etsin inşallah 😍❤️
Tbusraaa Nmtsfa Yaaaaa maşallah nasıl özendim şuan anlatamam 🥰 25 haftalık oldum en başından beri sırtı dönük yatıyor asla dönmüyor detaylıda bile dönmedi yandan profil verdi biraz sonra hop sırtı döndü yine 🧸
Nmtsfa Tbusraaa keyfi yerinde benim kızın o zaman😂🥰 bende niye böyle yatıyor ki die merak etmiştim, doktorada sormayı unutmuşum heyecandan🙈 daha cinsiyet göstermedimi sizin minik😌
Tbusraaa Nmtsfa baya yerinde keyifçi hanımefendi 🥰 göstermedi biz hiç bacak açık görmedik ama kız dediler bizede 👶🏻
Atesays busraburcak haha demekki babaya çok bakmışsın 😂 ne kadarin kaldı hayırlısıyla sağlıkla gelsin
busraburcak Atesays kuzum 34+6 şuan ama bizim kız erkenci biraz cuma belli olacak kanala girdi 1 haft önce çünkü 🙏😂
Tsknaltunts Biregeli Canım kaçıncı haftadan beri yüz üstü benimde öyle doktor ters ama döner doğuma kadar dedi 🤷♀️😂
Biregeli Tsknaltunts valla ne yalan soyliyim sanirim 20. Haftalardan beri boyle hep yuz ustu 🙈hep poposu dönüp kaburgalarini goruyoruz yuzunu gostermiyor
Tsknaltunts Biregeli ayy bende 21.deyim yüz üstü 🙈 ilk başlarda normaldi sonra dönmüş yüz üstü miniğim 🐣inşallah dönerler de normal doğum olur