Gldn7 Alismomi rabbim hayırlısyla hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah canım rabbin gönlünüze göre versin inşallah 🤲💕
AysennHED Alismomi İnşallah olumlu sonuçlanır canım Rabbim hayırlı Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin insallahhh🤲
Alismomi Rabbim hepinizden bin kez razı olsun burası çok güzel bir ortam birbirimizin yüzünü bile hiç görmedik ama dua isteyip dualar edebiliyoruz. Allahım sizin de gönlünüzde ne dileğiniz varsa onu hayırlarla nasip etsin ❤️❤️🙏🏻
Kader56 Alismomi canm bu hastalıkta hangi hastane yapıyor ki durdurdu devlet diye biliyorum özelde mi yaptiriyorsun
Alismomi Kader56 evet özelde yaptırdım canım devlette yapılmıyor şu an durdurulmuş. Yaptırdık bakalım inşallah hayırlara vesile olur :)
Kader56 Alismomi nekadar gitti toplamda canm testler falan herşey Birde tüp bebek merkezinde mi yaptırdın
Alismomi Kader56 ben izmirde sada hastanesinde yaptırdım bana en yakın orası vardı. Tüp bebek merkezi değil hastane. 1200 ₺ aşılama 130₺ Çatlatma iğnesi toplamda 1330₺ gibi bir tutar. 🥰