Yaseminozel muhanneozge meva yada neva çok güzel bide anlamlar kişilikleri etkiliyor canım dikkat edin anlamlara😁👍🏼
ilkbahar muhanneozge destina yunan ismi 😀 vardı ya Mustafa sandalla bi zamanlar düet yapan yunan bi şarkıcı destina vandi🤦♀️😄
Destinaroza muhanneozge 1Eski Yunan’da Irmak Tanrısı Asopos’un su perisi kızlarından birisidir. 2Servet, zenginlik 3Şans, kısmet, uğur 4Kader, alın yazısı.5 ziynet eşya yaninda da roza koyduk bide kim ismini duysa soruyor bi gun icinde defalarca soruluyor ve cok begeniyor herkes bu cok guzel bisey nerden akliniza geldi bu isim deniliyor simdi ikinciye hamileyim herkes acaba buna nasil degisik isim koycaksinkz diyorlar bekleyin diyiruz ve ariyorz guzel degisik ama kulaga hos gelen 😊😊
Destinaroza ilkbahar onu ilk defa duydum ama zakkum ve yeni turku nun destina diye bi sarkisi var onu biliyorm sadece
zeyzey95 muhanneozge evet ben hep kızım olursa masal koyarım diyodum bizim masalımız gibi ama eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruz ona göre ismin illa dini bi anlamı olmalı İslam’a göre de isim hakkı babadaymış o yüzden isim araştırıyorum hem kendimin hem onun beğeneceği
Ysmn1 muhanneozge 38 haftalık hamileyim annem bir kez adı masal olsun dedi bende masal koydum kulağa çok hoş geliyor ☺️
Elvinmelvin Çiçek,balçiçek,Balkız,Nar,Narin, Ilgın,Masal,Şiir, Çağla, Leylak,İdil,Itır Ece,Güneş,Nilperi çok hoş Işıkta öyle ama ben Nilperi kıyamam küçükken perili bı ev var demislerdi hep korkarım.ama çok kibar bi isim nazik zarif
zeyzey95 ilkbahar evet mevanın da anlamı güzel eşim illa anlamı dini olsun dediği için mecbur alternatiflerim arasında bide Ceylin var dün gördüm onunda anlamı cennetle ilgili bişeydi
Elvinmelvin zeyzey95 kim demiş babada 9 ay karnında anne taşıyacak isim hakkı babada inandın mi gülüm ya….anlamı güzel olsun.kezban da geciyo ama yalancı asiye Firavun’un karisinin adı.Aleyna üzerine demek arapça o da geciyo Kuran’da.
ilkbahar zeyzey95 ceylin anlamı da güzel evet ama o isim benim çok içimi burkuyo 😢müge anlıda felan bi kaç istismar katledilme olayında ceylin ismi gördüm etkilendim.. Sanki ceylin adındaki kişilerin bahtı güzel olmuyo başına kötü şeyler geliyo o isimdekilerin gibi kodlamış beynim 🤦♀️🤷♀️
ilkbahar zeyzey95 eşiniz haklı bence anlamının dini olma konusunda çünkü kıyamet günü isimle çağrıldıklarında, basit anlamsız isimler koyanlar çok mahçup olcakmışlar… 🙂 İkiniz karar verip güzel dini bi isim koysanız daha iyi olur bence 🙂
Didi6 zeyzey95 Meva güzel gerçekten ama Ceylin’in gerçek anlamı Cennetle ilgili değil canım. Ceylin aslında yengeç demekti sanırım. Iyi araştır. Böyle anlamı yanlış belirtilen çok isim var 😐
zeyzey95 Elvinmelvin görümcem hoca ve hafız o söyledi bende netten araştırdım ortak noktada konulsa en iyisi ama eğer kavga çıkıp bi türlü anlaşılamıyorsa baba istediği ismi koyabilirmiş 😭
NazG Elvinmelvin evet isim hakkı babanindir bu efendimizin hadisi :) ama ortak karar vermede bir beş yok tabi ki
Evita muhanneozge evet bu isim konusu niye bu kadar olay oluyor ya. İsmi ben koydum ama tabiki seçenekler sundum, beraber seçtik, ben o ismi istemiyorum eskiden de hoşuma gitmezdi dediğini koymadık. İlla bir kişi koyuyor nihayetinde. Önemli olan 3. Şahıslar karışıp sorun çıkarmasın. Zaten erkeğe kalırsa anası babası koyuyor, kendileri koyamıyor😄