Scarlet Sanki yırtıp çıkacak . Var mı aynı günlerde bunu yaşayan. Hiçbir doğum belirtim yok kanala da inmemisti en son. Bı fikri olan yazabilir mi açıkçası endişeleniyorum vakti geçti diye
Tugbacolak Scarlet net bı bılgım yok ama yarın kontrolum var sorarım☺️ Sadece karnımın aşşaya ınmesınden grmıs oldugunu dusunuyorum yarın kesınlestırır haber verırım☺️
Scarlet Tugbacolak ay hadi bakalım belki yatış verir kim bilir 😍 biz de cuma yatış olacak suni ile o zamana gelse diyorum
Tugbacolak Scarlet yatışı alamadık cnım☺️ Ama nst de sancılarım artmıs baya ıkı santım acılmam olmus gelcek artık ınsallah☺️
Scarlet Tugbacolak iyice bekleyin diyor yani bebiş 😍 ben de bugün nst için gittim hiç sancım yok hala yarın sabah yatış yapılacak bu gece kendiliğinden geleceğini de hiç hiç sanmıyorum 🙄 daha gelmeden anlaşamadık biz bu bebislerle 🤭
Tugbacolak Scarlet hıc anne sözü dinlemıyorlar o kadarda bazlata nazlata dıyorum hadı kızım gel artık dıye☺️ Canım ınsalllah suniye kalmadan bı anda tutar sancın kolayca dogurursun allah kolaylık versın
Scarlet Tugbacolak inşallah canım teşekkür ederim Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲