Leylus sezeryan öcü değil bunu bil ben ilk bebeğimi sezeryanla doğum yaptım doğumum normal başladı suyum geldi çocuk ters olduğu için sezeryan oldum hastaneden çıkıp eve geldiğimiz gece yanımda annem görümcem eşim olmasına rağmen gece kimseyi uyandırmadan bebeğin bütün bakımını kendim yaptım sezeryan oldun diye yatıp kalmıyorsun merak etme dikiş ha göbekte olmuş ha aşada olmuş sonuçta sen doğum yaptın zorlukları aşa yukarı aynı yetersizlik duygusuna gelince anne olunca o his içinde hep olucak acaba karnını yeterince doyurabildim mi? Acaba üşüttüm mü? Acaba yeterli ek gıdayı verebildim mi? Annelik böyle birşey zaten çocuğun İçin en iyisini yapsanda daha iyisini yapabilirmiydim hissi ben ilk doğum yaptım yanıma getirdiler hiç hayatımda çocuk bakmamışım 30 yaşındayım Allahım ben ne yaptım nasıl bakıcam ben bu bebeğe dedim ama o öğle güzel baktırıyorlar ki kendine suan 2 buçuk yaşında hayatımdaki en güzel iyikim anne demesi gülümsemesi bütün zorluklarını unutturuyor korkma Evlat çok güzel birşey Rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun