Tubadgn Herkese hayırlı geceler 23. Hafta olduk hastane detaylı ultrason için aramış ama ulaşamamış bu hafta boş randevu yok ama benim bu hafta detaylı ultrason yaptırmam gerek üsküdar da önerebileceğiniz doktor veya hastane var mı
Blackpink Tubadgn ben cakmak erdem hast. Gidiyorum orda 450 istiyor. Ama burda yazan arkadaslar var Üsküdar hospitaltürk 310 a yapıyormuş. Bende oraya bakicam.
Aysnrtncy Blackpink ümraniye santralde erbil çakar var klinik 280 tl nakit 330 kart fiyatı orayı öneriyorlar bakın isterseniz
Aysnrtncy Malesef bilgim yok haftaya gideceğim bende ama arayıp sorduğunuzda bilgi verebilirler numarasını bulamazsanız atabilirim
Blackpink Aysnrtncy simdinerbil beyle gorustum. Persembe cumalari ordaymis. Tanidik dr arkadaslarin hastalarina bakiyorum bu fiyattan dedi. Sizede bakatim bakarım dedi. Cumadan randevu alirsaniz yer bulunur yoksa 2 gun vaktim var klinik için dedi. Cd vermiyormus. Eşin iceri girebilirmis.
Aysnrtncy Tubadgn evet hatta bildiğim kadarıyla zeynep kamışın doktoruymuş ordan ayrılıp kendi kliniğini açmış diye biliyorum
Tubadgn Erbil beyden çok memnun kaldım çok ilgili detaylı ultrasonda herşeyi ayrıntılı anlatıyor tüm soruları cevaplıyor tavsiye ederim