Tugce1803 balarisi06 Prolaktin değerin yüksek değilse incir yiyebilirsin. Havuç da yumurtlama için çok iyi ama genel olarak sağlıklı beslenmek fazla kiloları vermek hamile kalabilmek için çok önemli❤️
Hta balarisi06 1 tane dışı kahverengi soğanı 4 e böl 1 bardak cikacak kadar suda kaynat ılık olunca sabah ac karnina aksam yatmadan once ic yumurtalikla ilgili her seye iyi geliyor kesinlikle yap derim
1nisan1996 balarisi06 ceviz,badem,fındık,bal,avakodo,muz,incir,yumurta,süt,yoğurt,baklagiller. Doğal beslenmek kısacası🥰
balarisi06 Tugce1803 kilolu değilimm Allah tan en son tüp bebek öncesi bakıldı prolaktin değerime bi bakayım kaçmış teşekkür ederim önerilerin için 🧡 dualarına talibim 🥰
balarisi06 Hta soğan suyunu kist için yapılıyor diye biliyordum ama yazdım kenara teşekkür ederim dualarına talibim 🧡🥰
balarisi06 Hta soğan suyunu kist için yapılıyor diye biliyordum ama yazdım kenara teşekkür ederim dualarına talibim 🧡🥰
balarisi06 1nisan1996 dengeli ve sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum canım bu yazdıklarından eksik olanlar var elbet teşekkür ederim önerilerin içinn dualarına talibim 🧡🥰
balarisi06 nursentlk o dediğini bilmiyorum canım hemen bakayım nasıl bir şeymiş teşekkür ederim önerin için dualarına talibim 🧡🥰
merve90 saraçoğlunun önerdiği şeye bakın incir kaynatıp içmiştim yumurtamı çoğalttı bide imply diye bi vitamin var onu içtim tüp bebek doktorum vermişti çok faydasını gördüm 2.ciye kendiliğinden hamile kaldım ilk kızım tüp bebek
balarisi06 merve90 yaa öyle miii😍 ne mutlu 🤲 benim toplanan yumurta sayım da iyiydi aslında ama kaliteleri düşük oldu. Kaliteliler döllendi ama embriyo kalitesiz oldu bu sefer gelişmediler.. Tüp bebek doktoru ilaç takviye önermedi ilk deneme daha sağlıklı beslen dedi yürüyüş yap dedi ama ben yine de takviye araştırıyorum.. Tüpüm kapalı malesef tüp bebekten başka çarem yok benden şanslısınız 🐣🥰 güle güle büyütün evlatlarınızı 😇
Hta balarisi06 yok cnm sen yuotube den dinle orda aciklama yapiyor saracoglu ozellikle hamile kalmak isteyenler yapiyormus bana da arkadasim onermisti yumurtaliklarda iltihabi sokuyor polikistik overe miyoma yumurtaliklarini onarmaya cok iyi kayinvalimden de duymustum hatta bide kuru inceri zeytinyağında biraz bekletip yiyince hamile kalmani kolaylastirir
Duagercek balarisi06 merhaba tüp tıkanıklığı için İbrahim Saracoğlu’nun kürüne bakabilirsin brokoli kürü
balarisi06 Hta bakıyorum canım şimdi ben tekrar tüp bebek yaptıracagım Allah nasip ederse öncesinde belki iyi gelir yumurtalarıma denemeye değer 🧡🐣
BeyRah balarisi06 lütfen C-life kullan 😂 yorumları okudukça heyecanlanıyorum 😂 etkisini görüp dua edeceksin 🥰 onu kullandığım zaman dolu dolu yumurtlama yaşıyordum. Akıntısı şişkinliği ağrısı, ben hiç öyle bir yumurtlama yaşamadım. Lütfen geçiktirme ben çok geç tanıştım keşke daha erken tanışsaydım. 7 sene sonra evladına kavuşan birinin tavriyesiyle tanıştım. Dilerim tüm herkesin yolu bu ürünle karşılasşın🤗🤗🤗