Aysenurr25 Evet 1 haziranda başlarsın dediler ama kesin bir yazı olmadığı için şuan bekliyoruz hazirana kadar izinlisin dediler
Aysenurr25 Keşke uzasa çarşamba açıklama yapacaklardı ama yapmadılar da ben de merak ediyorum hastaneye kalsa başlatır yani
Aysenurr25 Burcinb ayrıca daha bitmedi yeni normalleşme oluyor çağırmaları da saçma geliyor bana risk altındaysak eğer bilmiyorum yani
Aysenurr25 Büyük ihtimal yazı bekliyorlar hastaneler 1 haziranda normalleşme sürecine girecekmiş o yüzden bizi de başlatmak istiyor ama bi sonra ki emre kadar izinli olduğumuz için yazı bekliyorlar bence
Kezosirac Acemianne92 bence karnindayken calisabilirsen çalış daha sonrasinda cok lazim oluyo benim fikrimce. Bi saglik sıkıntınız varsa bisey diyemem Rabbim eline ayagina kavuştursun 😊
Gizemminkeremi berfunya merhaba bende şuan 31. Haftamdayım 32. Olunca izne ayrılacağım tekrar. Yalniz bisey sormak istiyorum 32. Haftanın tamamen dolması mi gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim
MucizeBeklerken Gizemminkeremi tam 32 olduğunda çalışmak istersen çalışabilir alıp çalışıyorsun ben dün 32dim tam gittim çalışabilir aldım pazartesi iş başı yapacam canım