GENCOBGM Kizlar Merhaba 29+2 günlük ikizlere hamileyim fakat ayaklarım çok şişti ve ağrısı arttı benim gibi olanlar varmı sizde ne durumdasınız
ArasveAnnesii GENCOBGM Tuzu en aza indirgeyin, düzenli tansiyon takibi yapın, ayaklarınızı yükseğe kaldırıp oturun veya yatın bu şekilde normale dönüyor
Wonderanne GENCOBGM bende de hafif var ama hareketsizlikten benimki ayaklarını yüksek tut dustayken suyu bilekten dize doğru gezdir ayak bileklerini çevirme egzersizi yap ve yürüyüş yapmaya çalış birde tuzu azalt
minikmevaninannesi GENCOBGM gecen gün dinlediğim 1 doktor günde 1 dilim ananas yemek ödem attirmaya yardımcı olur dedi 🍀
Ikizlerr Bende 36 haftaligim iki haftadır bende de var nasıl geçer bi fikrim yok canım umarım yazan olur. Tuzdan uzak dur bildiğim o sadece
GENCOBGM Ikizlerr Evet tuzu sıfırladım resmen 2lt sadece su içiyorum ama yine davul gibiler ya eşim vazelinle masaj yapiyo o zaman rahatlıyorum
Durdane19 ayaklarinizi cok sarkitmayin olabildince az ayakda durun tuzdanda uzak durmaliyiz evet bendede oluyo
Fatmanurbetul Benim 20. Hafta gibi tansiyon problemim oldu ozaman şişlerim olmuştu doktorum sıfır tuz dedi ve hamur işini yasakladı günde de en az üç litre su icmemi söyledi şükür şuan 32. Haftadayim şişte kalmadı tansiyonumda düzeldi sizede tavsiye ederim ☺️
Askimiz İlk gebeliyimde ayaklarim patliyicak gibi balon gibi şişmişti dogumdan sonra gecti ancak bende
GENCOBGM Askimiz Aslında ilk gebeliklerde insan daha şiddetli geçiriyor diye duydum Ödem ve şişliği Benim de ilk gebeliğim ne kadar doğru bilemem tabi
GENCOBGM Ikizlerr Inan bana hamile kaldığım günden beri 2lt suyumu hep içtim ama tuzu yeni bıraktım ınşaallah faydası olur
Askimiz GENCOBGM ben 8 ayimda şişdim ayaklarim da daha cox odem vardi şimdi 5ayimi tamamliyacam bilmiyorum bunan sorasi nasiı olucak🤷♀️