Asel12 Kizlar yeni doğum yaptım bebegi kuveze koydular süt sağma pompasiyla deniyorum süt yerine su geliyor 2 gündür oda çok az Onuda siringayla çekip bebeğe yolluyoruz ne zamana kadar böyle olur sizce bilen var mı süt ne zaman gelir?
Ozgemak Asel12 benimde bebeğim küvezde ama benim portakal suyu renginde geldi ilk . Su gibi gelmesini ilk kez duydum
Babies16 Asel12 benimd eoyle geliyordu. Galaktago damla kse yaramisti bende hemen. Bi deneyin isterseniz. Simdi bestlak ta cikiyor tv de denemwdm henuz. Su gibi gelmesi normal. Sadece artmasi icin bu damla. O zaten duzeliyir 1 2 gune
Ozgemak Asel12 evet 1 hafta oldu doğum yapalı . Sütümün rengi her gün açılmaya başladı. İlk 3-4 gün baya koyu sarıydı ve kıvamlıydı . Ama ilk günler elimle sağarak kaşıktan poşete koydum . Sağma makinesine gelmeyecek kadar koyuydu . Elinle sağmayı denedin mi
Kesici O sarı sıvı çok önemli. Bebeği hastane enfeksiyonundan korur ve bağışıklık için çok önemlidir. Korkma bebek için yeter. Hiç zebil etme ama.
Ssz Görümcem 30 haftalık doğum yapmıştı su geldi sağarak onu alıp veriyordular biraz vakit geçtikten sonra sütte döndü sters yapmayın birde süt artırica hap kullanmış ti
Habibe-280328 Bestlak Damla iyimis süt yapiyomus doktorum önermişti görümcem doğum yaptığında kullananlarda var memnunlar
Nazli__ Aynen benim dogum yapmadan önce geldi suan 37 haftamdayim Allah tarafindan gelen o sivi cocugun hastalik milrop kapmasin diye o ictikce düzelecek kendilinden oluyor Sakin korkma