Yaprak2019 Açlık:77 (iyi dedi doktor) 100 gr şeker ile bu arada; 1 saat tokluk : 210 (190 olması lazımdı yüksek dedi) 2.saat tokluk : 155 (iyi dedi) Saat tokluk : 134 (iyi dedi) şimdi iyi şeker hastası değilsin dedi ama patates pirinç tatlı flan azalt dedi, ama benim kafam karıştı şimdi bende gebelik şekeri var da diyet mi vermiş oldu . Yoksa sadece öylesine bir tavsiye mi ? ( doktor sonuçları sisteme yükledi sadece de ) BENİM GİBİ OLAN VAR MI SONUÇLARI
Zeynep_adem58 Yaprak2019 canim valla benim hepsi normal cikmisti ama yinede doktor 2 ay diye verdi bana diyet veriyolar mmaden ne diye test yapiyolar anlamiyorum ciksada cikmasada karbonhidrat yasak diyolar doktor bana ekmek mumkunde hic yeme demisti kafayi yocektim artik hamile halimle bir dilim karpuz bile yasakti ama cok sukur dogum yaptim eve gelimcede direk patates kizartmasi yemistim dogumdan sonra goz hakki dayan dayan nereye kadar:)
Zeynep_adem58 Yaprak2019 senin sadece bi tamesi yuksek cikmis aslinda tokluk sekerini bi daha yaptirmanda fayda var ondada yuksek cikarsa biraz dikkat edersin azaltirsin mesele bir tabak pirinc pilavi yiyosan yarima dusurursun makarma yine oyle korkulcak bisey yok
ECeren Yaprak2019 şekeriniz yok ama olası bir yükselme olabilir die diyet vermiş doktorunuz anladığım kadarıyla ☺️
Tortilla Yaprak2019 canm bence yuksek degerın 140 üzerinde olması sıkıntı sekerını yukseletecek seylerden uzak dur demıs doktorun zaten dıkmat etmezsen daha cok cıkabılır Allah korusun. Tatlı ekmek pirinc vs yeme. Sıcak patates kızartmask felan yeme
Tortilla Yaprak2019 canm bence yuksek degerın 140 üzerinde olması sıkıntı sekerını yukseletecek seylerden uzak dur demıs doktorun zaten dıkmat etmezsen daha cok cıkabılır Allah korusun. Tatlı ekmek pirinc vs yeme. Sıcak patates kızartmask felan yeme
pelinsss Yaprak2019 benim açlık 83, 1. Saat 178, 2. Saat 87 çıktı. Endokrin doktorumla görüştüm sınır 180 dedi, karbonhidrata dikkat et dedi. Sende dikkat edersen sıkıntı olmaz canım