Yarim_Kilo_Kiyma Rukiye58 aaa 😳ikili test vardı. Doğrudur. Ama başka özellerden fiyat al bence herkes o kadar farklı fiyat veriyor ki bizzat yaşadım
Yarim_Kilo_Kiyma Rukiye58 Çok iyiymiş. O nerde idi Üsküdar’da hiç bilmiyorum oraları. Birde sen ne zaman gidiyorsun , kaçıncı haftadasınız
Rukiye58 Yarim_Kilo_Kiyma bayramdan hemen sonra gitmem lazım canım ben üsküdarda oturuyorum navigasyonla gidicem artık birde bayan bulmak çok zor rabia hanım var orda ona gidicem
Yarim_Kilo_Kiyma Rukiye58 Anladım tabi şimdiden ayarlamak lazım. Bizim daha vr gerçeği . Üsküdar’da kaç dakika sürüyormuş muayene
Yarim_Kilo_Kiyma Rukiye58 Anladım canım , içine gönlüne hangisi siniyorsa orası olur inşallah. Rabbim kolaylıklar versin bizlere. Nereye gittiğini de haber edersin ☺️
Fatma8988 Yarim_Kilo_Kiyma eşim girdi hatta görümcem kapıdaydı.. biz başladık içimiz el vermedi malum koronoda var ama sordu eşim hocaya kardeşim kapıda girsin mi diye gelsin dedi;) görümcem bile girdi yani🙈
Yarim_Kilo_Kiyma Fatma8988 maşallah ya , en azından eşleri almaları lazım 😤😤 onlar da çok merak ediyor