Evett kızlar geliyorum doğum hikayeme uzun haberiniz olsun☺ 38+5 de bebek daha kanala inmemisti, normal dogumdan umitsiz, çatim musait diye 39+4 e kadar bekleteceğim dedi doktorum . 39+2 yani bu gece 12 de sancim başladı oncesnde de dun bel agrisi ve mide bulantisi vardi. 12 den 4 e kadar 15 dk 10 olmak uzere duzenli belden giren ve adetten daha agir bir agri ile bogustum. Surekli de kucuk tuvaletim geliyor. 4 gibi baktim nişanim geldi kanli akinti. Duşa girdim hazirliklarimi tamamladim eşimi uyandirip Çamlıca Medipol Hastanesine geldm kendi doktorum Sedef Binöz, gececi hoca Ayşe Kavasoglu. Yukari ciktik sancim düzenli ve yuksek açılmam da 3-4 cm🙏 saat 5. Duzenli sanci cekicem catim musait ve yumuşamış. 5 ten 9 a kadar full sanci ama 130 larda😞 Bebek bastırıyor 8 cm den sonra son yarim saat dedi bebek benim agrimdan dolayi kasılmış nefesi düşüyor. 8 cm ile 9 arasi kendi doktorum geldi cok şükür Sedef Binöz🙏. ( Ayşe birkere bile gelmedi bu arada ebelerle götürdüm doktorum gelene kadar)
Doguma aliyorum dedi 9 dan sonra cunku bebek yoruldu; ciktim catala ikin nefes ver bagirma sesleri arasında Sedef Hocanın ustaligi sayesinde bebegi sıkışmaktan kurtarip normal dogumumu yaptim 9.31 de🙏🙏 Bebis 3.420 gram 50 cm dogdu. Dikisim var zorluyor batikonla yikamam gerekiyormuş. Az da sütüm geldi kaşik mama verdik . Eve geçince duzene sokarim sütümü insallah. 🙏 Gelelim tavsiyelerime; sancıları karsilamak zor yaşanmadan bilinmiyormuş ama sonu guzel. Kendinize guvenin, yaninizda kesinlikle nazinizin gececegi biri ile sanci odasinda olun. Ben eşimle geçirdim ve iyi ki öyle olmuş 🙏 Kolay değil ama değecek inanin🙏