MyLittleHeart miracam benim ilk gebeliğim ama arkadasım üç çocugunuda aynı doktora yaptı tanıdığım bikaç kişide öyle çok eski yorumlar olabilir önceden Farklı bi hastaneydi değişti bende önceden ordan korkuyordum çok çocuk ölümleri falan duyuyodum şuan bi şikayet duymadım kimseden gayet ilgililer ve odada tek oluyorsun
Elisa Ozlem0635 yüzyıl hastanesinde Koray beye gidiyorum ilk hamileliğimde de ona gitmiştim tavsiye ederim.
a_gzde Ergün Bilgiç’e gidiyorum. Müthiş deneyimli, ilgili, cana yakın bir doktor. Çok çok memnunum. Her kontrolde detaylı ultrason gibi ayrıntılı bakıyor her şeye. Hayatımda gördüğüm en iyi doktor. Kesinlikle tavsiye ederim
hk0909 Ozlem0635 Merhaba Gebze’de bir çok doktoru deneyip hangisinin iyi olduğuna emin olamayan biriyim çünkü hepsi gerçekten çok fazla eksik ve çok fazla yoğun. Burhan şeker özel bir klinik açtı detaylı usg orada yaptırmıştım bir tek onun ilgisinden memnun kaldım. Mesajlarıma anında dönsün ilgilensin dersen Medical park Ümmügülsüm hanımdan memnun kaldım. Merkez hastanesi Cihangir bey ense kalınlığı sınırda diyerek beni korkuttu fakat ense kalınlığının 2 olduğunu öğrendim. Yüzyıl hastanesi Seher hanım ve akın bey herkes aşırı öneriyor ama 1 ay önceden randevu almak gerekiyor ki görüşebilesin. Ben bu yoğunluğu sevmediğim için hiç gitmedim. Şuan da 29 haftalığım bir ay önce tavsiye üzerine Emsey hospital Canan Yılmaz Torun’a başladım aşırı aşırı ilgili bir doktor. Her ultrasonda detaylıca bakıyor size ve bebeğinize karşı ilgili olduğunu belli ediyor. Bebeğin kilosunu söylerken yüzünü görmeye çalışırken bile sizin kadar meraklı olduğunu hissedebiliyorsunuz. Keşke hiç bu hastanelerde sürünmeyip direk ona gitseydim dedim.
Ozlem0635 hk0909 merhaba canım tam olarak detaylı ultrasonu nerde ve kaça yaptırdın? Şuanda gittiğin emsey hastanesi nerde?
hk0909 Ozlem0635 Detaylı ultrasonu Burhan şekerin kliniğinde yaptırdım. Emsey hastanesi de Kurtköy Pendik’te ☺️
hk0909 MyLittleHeart Muayene ücreti 175₺ normal doğum 5000 sezeryan 5500 isteğe bağlı sezeryan 7500₺. Ben Emsey kadınlar klübü kartı çıkarttım tüm işlemlere %15 indirim uygulanıyor.
Damlaa35 Medicalpark azize Turhan gerçekten çok anlayışlı çok iyi bir doktor tavsiye ederim.. Baştan beri ona gidiyorum ne zaman aklıma birşey takılsa kaç olursa olsun döner, yardımcı olur.. Ayrıca sonuna kadar normal doğum yanlısı bir doktor.
Ruzgar_1405 Deniz8731 Evet canım öğleden sonra başladı uzun aralıklarla. Akşama doğru yarım saate fln düştü. Zaten 1 hafta önce çatı kontrolünde doktorum 2-3 cm açıklığım olduğunu 10 gün içinde doğumu beklediğini söylemişti. Bana sancın 5 dk ya düştüğünde bekleme gel dedi. Ben de öyle yaptım 5 dk ya düştüğünde gittim açıklığım baya vardı o zaman ☺️ valla sancı uzanıyosan zor oluyor ben otururken daha iyi hissettim kendimi ve duş almak inanılmaz rahatlatıyor. Doğumdan korktuğum için zorlandım ben titreme fln geldi. Ikınmayı becerebilseydim kolay olcaktı ama baya uğraştık en son karnıma bastırarak aldılar o çok zor geldi. İnşallah bu defa daha kolay olur☺️
Ruzgar_1405 AydanB Aynen hiç egosu yok çok rahat bir şekilde soru da soruluyor konuşuluyor da😊 keyifli geçiyor muayene. Her detayı da anlatıyor.