CananAkdag Mesevda ben pembe kıyafetler aldım hediye paketi yaptım herkesi topladım evin büyüğüne verdim paketi açtı hepsi bi anda aaaaaa yaptı 😂😂😂😂 kızmış diye ağızları kapanmadı bütün gün
Gulbeyazk Mesevda her sorana söylemedim ilk etapta. Yavaş yavaş söyledim herkese ki korkmalı günlerde parti falan düsünmeyin bence o partiden sonrasını pisliğini çekemezdim de zaten
Mesevda NurseB 😬😬😬 bnde ilk hamile oldugumu ögrendgimde söylemiştim güya kimse bilmiycekti ailem dışında sülaleyii geçtii 😬😬🙈🙈
incikinannesi MelikeEmre_ Gittin mi canım doktora cinsiyeti belli oldumu 🤭 postlardan biliyorum seni bi ara yine konuşmuştuk, 19 haftalık olduk cinsiyeti öğrendik kızım olacak Allah’ın izniyle Çin takvimi bende tuttu🤗🙋🏻♀️🌼
MelikeEmre_ incikinannesi gittim canım ne güzel malesef doktorum erkek dedi Hayırlısı olsun Ne diyelim saglıkla gelsin degişirmi bilmiyorum.ama ilk oğlumdada aynı doktora gitmiştim 100 100 kesin dedi artık 3.ne zamam olursa kız olur inşallah 😏😇😅😄
kedilervekaranfil Mesevda Soranlara söyledik ama çoğu unutmuştur bile. Biz de hamileliğini başından beri bildiğimiz biri bile olsa çok yakın değilsek unutuyoruz cinsiyeti, bebek görmeye giderken tekrar öğrenme ihtiyacı duyuyoruz
Azemiram Ben nasıl öğrendim annemi aradım kızım oluyor dedim sonra ablamı sonra kaynanamı sonra görümcemi sonra mutlu mutlu eve gittim😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Zlhb Deletedmom69 haykırdım😂 şimdi tüm camilerde anons geçiliyor ya camide mantıklı bak tüm şehir duyar😂
incikinannesi MelikeEmre_ Ben inanmıyordum ama şuan inanıyorum Çin takvimine canım 😅 belki ikinci çocuğu Çin takvimiyle planlayarak yaparım 😂 ya tutarsa😂